admine serverstar shahsavari hast doste bande hast esmesh saeed hast
admine serverstar shahsavari hast doste bande hast esmesh saeed hast
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
این که توی مملکت ما شرکتهای هاستینگ قدرتمند و حرفه ای کم یا وجود نداره باعث این همه معروفیت هاست دی ال شده .
یکی از دلایل بزرگ شدن نام هاست دی ال هم به دلیل ضعف سایر شرکتهای میزبانی است.
البته منکر توانایی فنی و پشتیبانی عالی ایشان نمیشم و خودم هاست دی ال رو 100% تایید میکنم.
در کل از اینکه هاست دی ال این همه سایت بزرگ رو پشتیبانی میکنه نباید این همه خوشحال شد! از یه لحاظ خیلی خوبه که یه شرکت به این قدرت و توانایی وجود داره اما از طرفی این نشون میده توی ایران غیر از هاست دی ال کمتر هاستینگ مورد اطمینانی وجود داره!
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
من حرفه شون رو قبول دارم اماسیاست کاریشون رو شدیدا مخالفم مشتری مداری صفر ...
کلی بخام بگم تو این همه هاستینگ ها تو ایران من irpowerweb رو قبول دارم
سلام . در مورد سوال اول ،نخیر کلا جمع نکردن . یه مدت سرویس جدید ندادن و اطلاعیه دادن به مشتریهاشون که تا پایان مدت فعلیشون استفاده کرده و بعدا منتقل کنن . بعد از مدتی هم مشکلات حل شد و خود من حتی مجددا برگشتم روی سرویسهاشون . دو بار طی سالیان گذشته این مورد اتفاق افتاد حداقل مثل خیلی شرکتهای دیگه همین جوری و بدون اطلاع جمع نکردن ... بعضیها حتی تا یکی دو ماه رایگان روی سرویسهاشون بودن . الان هم قیمتهاشون نجومی نیست . متناسب هست .مثلا من یه هاست 30 گیگ دانلود با یک عدد دیتابیس دارم 35000 تومان . این نجومی هست ؟؟!!!
یا یه هاست 5 گیگ پر بازدید که کیفیتش عالی هست میشه 40000 تومان . خیلی از شرکتها دارن از این هم بیشتر میگیرن اونم روی هتزنر و ovh و ....
اون لیست برترین هم که فرمودین مربوط به تعداد سایتهای میزبانی شده هست ....
سوال من اینه که توی ایران از سایتهای زیر مهم تر و پر بازدیدتر و پرمصرف تر داریم ؟ همشون هم از پشتیبانی 24 ساعته و کیفیتشون دارن تعریف میکنن :
سافت گذر
سافت98
پاتوق یو
نود وهشتیا
وطن دانلود
دانلودها
میهن دانلود
وی بی ایران
فیس نما
اینم صفحه جدید ایندکسشون که اخبار جدید و نظرات مشتریان توش هست : HostDL - Major Web Hosting Services - هاست دی ال
اینم پرتال پشتیبانی : ناحيه کاربري - HostDL
من قیمتی تو سایتشون نمی بینم ؟ کجاشه؟![]()
با سلام.
دوستان ديگر نظري ندارند ؟
با تشكر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)