درصورت ارائه فیش حقوقی می تونم باهاتون همکاری کنم.
پی نوشت: اسلایدهای سایتتون از نظر گرافیکی فاجعست! (با احترام به طراحش) لوگو هم همینطور! لوگو واجب تره چون با اون میشناسنتون.
درصورت ارائه فیش حقوقی می تونم باهاتون همکاری کنم.
پی نوشت: اسلایدهای سایتتون از نظر گرافیکی فاجعست! (با احترام به طراحش) لوگو هم همینطور! لوگو واجب تره چون با اون میشناسنتون.
خجالت دارهمسلط به ریپ کردن قالب و تبدیل کردنش به وردپرس و دیتالایف رو داشته باشن
بزارید یه موضوع رو مشخص کنم
دوستان من گفتم مسلط به ریپ کردن قالب منظورم ریپ کردن قالب ایرانی نبود و اونم به صورت کامل
منظورم اینه که مثلا از یکجا اسلایدر و از یکجا فلان جا رو بردارن بزارن کنار هم بشه قالب جدید
این خجالت هم نداره
بزارید یه توضیح خوشگل بدم بدونید مشکل نداره
Dd
یه شرکت میاد مجموعه نرم افزار میده بیرون به نام LORD مثلا
همه هم میریم میخریم استفاده میکنیم
ولی این شرکت تمامی برنامه هایی که اونور آب با پول هست رو با کرک تو سرویس خودش قرار میده
پس چرا میخرید همگی ؟
***ی نیست ؟
کدوم یکی از شما دوستان که ادعا دارید ریپ وای بده ، زشته ویندوز کامپیور و لب تابپتون لایسنس داره ؟
همه نال استفاده میکنید
کدومتون برای هر نرم افزار که لازم دارید میرید نسخه اصلیش رو تهییه میکنید ، اول کاری که میکنید میرید ببینید کرک شده هست یا نه دانلود کنید یا بخرید از مغاذه
کسی نمیره از خود شرکت تولید کننده بگیره
پس لطفا تو این کشور ایران دم از کپی رایت نزنید
من هم قسط ریپ کردن قالب ایرانی ندارم
قالب خارجی هم نمیخوایم به صورت کامل ریپ کنیم
گفتم مسلط باشه طرف که مثلا شخص گفت آقا من اینجای این سایت رو میخوام سایتم اینطور باشه
برداره براش
همین
اگه یه موقع بد حرف زدم از دوستان معظرت میخوام
تا الان حدود 11 نفر هماهنگ کردیم
اگه بازم کسی هست اطلاع بده که بگیم بیاید برای استخدام
ممنون
در ضمن استخدام دیگه هم داریم که در این تاپیک میتونید مشاهده کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f219/88882/
نه عزیز دل مشکل اینجاست که شمارا زیاد جو گرفته است!
لطف کنید از لینوکسه اوپن سورستون () عکس بگیرید قرار بدید!!!(شوخی)
=====
تو این مملکت میری ماست میخری 1000 فرداش میری میخری 1200!
شما که اینهمه با حقوق زندگیه بشر آشناییت داری چرا به این موضع اعتراض نمیکنی در حالی که 24 ساعت داری این داستان رو میبینی فقط گیر دادی به ریپ؟
ویرایش توسط pasargad-it : August 13th, 2013 در ساعت 22:21
ببخشیدا ولی حقوق کارمند
اجاره دفتر ها
خرج های تبلیغات
مالیات ها
خرج ها و تمامی خرج ها
بنظر شما اجازه میده دیگه ما به کار خودمون فکر کنیم
من به صورت کاملا روشن کاری که میخوام رو گفتم
این روند کاری این مملکت هست
بنده ماهانه دارم 12 میلیون اجاره دفتر میدم
یه سر به مشاورین املاک بزنید
یه دفتر تو بازار رضا کامپیوتر ماهانه 8 میلیون میگیرن از ما
بعد ما بشینیم به کارمون فکر کنیم ؟
جناب هروقت مملکت اونقدر درست شد که به کار ما احترام بزارن اون وقت ما هم به کارمون فکر میکنیم
چطور شما به اون بچه هاستینگ هایی که گند زدن به کار هاستینگ یک گیگ هاست رو میدن 10 هزار تومان سالانه چیزی نمیگید بعد کار ما شد نا درست ؟
وقتی یه فنر وی پی اس دو گیگ رم رو تو همین سایت ماهانه 12 هزار میفروشه مثلا چیزی نمیگید که گند میزنه به کار هاستینگ و وی پی اس
ولی کار ما شد اشتباه
من نمیگم ریپ خوبه و ما هم سایت ایرانی ریپ نمیکینیم
ولی میگم وقتی امریکا 4 تا سرور ما رو به ارزش 7 هزار دلار به جرم ایرانی بودن بلوک کرد برای خودش
من ایرانی هم به خودم اجازه میدم که قالب های اونا رو بردارم و بزارم هم کشوری هام ارزون ازش استفاده بکنند
به قول نظامی ها
موشک در برابر موشک هست
شرمنده اگه حرفی زدم ناراحت بشید دوستان
ولی حقیقتا برای من اصول اخلاقی اینه که حقوق کارمندام رو بتونم سر وقت بدم نه اینکه اگه قالب یه اجنبی رو که هرچی بدبختی داریم یک طرف از اوناست رو بردارم بد میشه
http://www.webhostingtalk.ir/f219/88882/index2.html
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)