-
August 4th, 2013, 04:04
پاسخ : ریسلر خارجی از کجا بگیرم؟

نوشته اصلی توسط
compiler
greengeeks.com واقعا کیفیت فوق العاده ای داشت . سرعت و آپتام فوق بالا . فقط روی فشار به سرور و مصرف منابع بسیار حساس هستند . اصلا چیزی به نام سایت پر بازدید در هاستینگ های معتبر معنا نداره . از نظر اون ها باید سریعا به سرور مجازی منتقل بشه . ولی کیفیت به معنای واقعی خوب بود .
باید بیشتر تحقیق کنم ببینم از نظر هزینه کدوم ریسک کمتری داره برای سرمایه گذاری
-
-
August 4th, 2013 04:04
# ADS
-
August 4th, 2013, 05:16
-
تعداد تشکر ها از Host-Fa.net به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2013, 05:28

نوشته اصلی توسط
Host-Fa.net
XLHost اوکی هست عزیز ولی بهتره کلا با خارجیا کار نکنید! با یه دامین IR شمارو میتونن ساسپند کنن

من ای پی آی دات آر رو فعال نمیکنم واسه مشتری خودم که مشکل پیش بیاد
-
-
August 4th, 2013, 09:42
عضو انجمن
خوب دوست عزیز گفتم که، به نظر من بهترین انتخاب tmdhosting هست که یکبار لینک دادم در پست قبلی به شما. با ایرانیا مشکل نداره، پشتیبانی لحظه ای داره و سرعت هاستاشون بالاست. قدرت اکانتی که میده هم به قدری بالاست که میتونید سایت های پربازدید هم میزبانی کنید!
یکی از همکاران بنده در انجمن از این هاستینگ ریسلر (نمایندگی فروش) داره و تجربیات ایشون رو خدمت شما عرض کردم. سایتشون رو اگه بخواین میتونم پ.خ کنم ببینید چک کنید.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از Azarin Web به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2013, 17:35

نوشته اصلی توسط
Azarin Web
خوب دوست عزیز گفتم که، به نظر من بهترین انتخاب tmdhosting هست که یکبار لینک دادم در پست قبلی به شما. با ایرانیا مشکل نداره، پشتیبانی لحظه ای داره و سرعت هاستاشون بالاست. قدرت اکانتی که میده هم به قدری بالاست که میتونید سایت های پربازدید هم میزبانی کنید!
یکی از همکاران بنده در انجمن از این هاستینگ ریسلر (نمایندگی فروش) داره و تجربیات ایشون رو خدمت شما عرض کردم. سایتشون رو اگه بخواین میتونم پ.خ کنم ببینید چک کنید.
موفق باشید
ممنون میشم مشخصات دوستتون رو بدین برم ازش سئوال بپرسم
-
-
August 4th, 2013, 17:47
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از Azarin Web به دلیل پست مفید