این سرور دارای پردازشگر قدیمی است به نظر من بهتر است یک سرور با پردازشگر های جدید اینتل به همراه مقدار رم کمتر مانند 32 یا 48 بگیرید به همراه یک مادربردی که بتوان در اینده مجدد اپدیت گرد سرور را .
این سرور دارای پردازشگر قدیمی است به نظر من بهتر است یک سرور با پردازشگر های جدید اینتل به همراه مقدار رم کمتر مانند 32 یا 48 بگیرید به همراه یک مادربردی که بتوان در اینده مجدد اپدیت گرد سرور را .
شما با ۱۰۰۰ دلار می تونی یه سرور با ۳۲ گیگ رم و ۲ تا هارد ۱ ترابایت و سی پی یو e3 پیدا کنی.
حداقل دو سال راحت واست کار میکنه و بعد ارزش اسقاطش هم شاید نزدیک ۲۰۰ دلار هست.
این سرور معلوم نیست تا دو سال کار کنه اگر هم کار بکنه ارزش اسقاط نداره.
اما بازم باید کلیه جوانب رو در نظر گرفت.در بعضی موارد خرید سرور دست دوم خیلی به صرفه تر هست.
خب دوستان ی سرور 500 دلاری به من پیشنهاد بدید
چه نو چه استوک
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
یه آقای راستگو هست برای دیتا سنتر synaptica که هم کارش درسته هم کولو دست دو داره آخرین بار SuperMicro خوب برای فروش داشت.
راستی دوستان عزیز اگه دروغ نباشه من تا الان با 60-70 تا سرور HP(G5-G6-G7) - Intel- SuperMicro مستقیم کار کردم ولی تا الان ندیدم هیچ کدوم خراب بشن آخر خرابی سرور به هارد بر می گرده و خیلی دیگه مشکل داشته باشه رید کنترلرش تعویض می شه، طرف که سرور رو تو حموم خونشون نذاشته بوده تو دیتا سنتر تو شرایط عالی بوده و معمولا به علت عدم نیاز بفروش میرسن. حالا بازم به شانس بستگی داره ولی کلا شرایط دست دوم رو حتما با کشور محل خرید و دیتاسنتر خودتون - هزیته راه اندازی و نصب سرور تو دیتا سنتر و همچنین u (اندازه سرور ) چک کنید اینا بعضی وقتا از خود سرور گرونتر در میادا. لینک خواستید در خدمتنم
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
خوب اینجوری که شما میگید بگرد تو همون دیتاسنتر یا خرید اینترنتی کن برای همون دیتاسنتر چون آقای راستگو کلا کارش تو کاناداس و فکر کنم به دردت نخوره
آقا بنظرم اگه کار هاستینگ می کنی رو قدرت سی پی یو توجه کن ولی اگه برای ویرژوالیشن و وی پی اس می خوای زیاد به رم بپرداز.
سرور دسته دو برای ویرژال بهتره و سرور نو برای هاستیگ و کارهای محاسباتی
راستی داداش من دنبال سرور اختصاصی می گردم آشنا داشتی یا اگه سروری جایی داری می تونم ازت اجاره کنم و تو جابجا بشی. :دی
در مورد راه نمایی دوستان باید عرض کنم که هر حرفی باید دلیل و منطق داشته باشد
اینکه یک سرور دست دوم باشد دلیل نمیشه ازش صرف نظر کرد و با هزینه چند برابر سخت افزار نو و با قدرت پردازش معادل خریداری کرد
سخت افزاری با برند دل مطمئنا جایی برای بحث روی کیفیت تولید و طراحی باقی نمی گذارد و فقط بحث کاربرد یوزر و انتظارات ایشون هست
در صورتی که مایل به تهیه این سرورها هستید برای مشاوره میتونید با بنده در تماس باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)