وی پی ا ن امارات هم داريد ؟
وی پی ا ن امارات هم داريد ؟
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
سلام
چقدر طول می کشه پی پال خریداری شده آماده بشه؟
باید از آی پی امارات استفاده بشه؟
منظورتون از ریموت دسکتاپ همون وی پی اس ویندوز هستش؟
هنوز هم تخفیف دارید؟
به نظر میاد متن پست اول رو از سایت خرید و فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای اینترنتی | payment24 کپی کردید.
توضیحی دارید؟
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
سلام
1 تا 4 روز کاری. معمولا 48 ساعته اماده میشه
نیازی نیست حتما ای پی امارات باشه.با ای پی امریکا مشکلی نداره. ما با ای پی امریکا ورفای می کنیم
بله منظور همون وی پی اس ویندوز هست
تایم تخفیف یک هفته بود که دیگه تمام شده.الان با همون قیمت 250 تومن انجام میشه
لطفا برای اطلاع از شرایط کامل به پست اول تاپیک مراجعه کنید
با تشکر
لطفا اطلاعات کاملتری از خودتون و نحوه انجام اینکار بفرمائید
نه شماره تماس و نه وبسایت معتبر دارید .
فعالیت های که در زمنیه مالی هستند نیازمند پشتوانه اعتباری قوی هستند دوست عزیز !
نحوه انجام کار در واقع روال دریافت کارت اعتباری هست که رابطه مستقیم با کاربر داره چون قرار هست که با این کارت فعالیت مالی انجام بده
احراز هویت و شماره تماس حداقل اطلاعاتی هست برای فردی که می خواد حساب افتتاح کنه و وری فای کنه
به غیر از اینکه بنده علاقهمند به داشتن حساب Paypal هستم و مسئول اعتبار سنجی شما حداقل برای خودم هستم سئوال پرسید حق هر کاربری در این فروم هست
فلسفه وجود فروم هم ایجاد بحث و تبادل نظر هست دوست عزیز
شما هم بعد از سه سال تجربه بهتر هست که به سئوالها و انتقاد های مطرح شده پاسخ بدید تا اینکه جبهه بگیرید !
به دلیل اینکه حساب کاربری همکار من جناب شعبانی مسدود شده من پاسخ سوال شما رو میدم
اول علت مسدودی حساب ایشون:
شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است :
شب خوش - هر وقت ياد گرفتيد كه درست جواب كاربران را بدهيد اجازه فعاليت داريد
در جواب شما دوست عزیز نحوه دریافت کارت اعتباری در پست اول ذکر شده.لطفا مراجعه کنید
در مورد احراز هویت با ای دی یاهو که در پست اول ذکر شده تماس بگیرید را اطلاعات در اختیار شما قرار بگیره
در مورد جبهه گیری بهتره قضاوت رو به عهده خوانندگان تاپیک بذاریم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)