اگر آپلود سنتر مي خواهيد بزنيد حتما به صورت ساب داميني بزنيد...
يعني هر كاربر يك ساب دامين داشته باشه تا اگه كاربري تخلف كرد فقط همون ساب دامين ف بشه.البته اگه تعداد تخلفات خيلي باشه كل دامين رو مي بندن!
به حال دردسرش خيلي زياده ولي اگه مديريت قوي داشته باشيد مشكل كمتر پيش مياد.
پيروز باشيد
بهترین را اینه فعلا دست نگه داری
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
چرا دست نگه داره . جون می ده برای یه آپلودر عکس . لازم نیست فارسی باشه حالا ..
به نام او ....
سایت های آپلود همگی فیلتر میشند ! شما 4shared رو هم ببین فیلتر شد !!! جایی که تمام EBook های بچه های دانشگا ها بود توش ! حالا یه دونه دامین که هنوز شروع نکرده رو فکر میکنید باز میزارند؟ بهتره یا قانونی شروع کنید با اصلا شروع نکنیدچرا دست نگه داره . جون می ده برای یه آپلودر عکس . لازم نیست فارسی باشه حالا ..
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
می تونی یه آلبوم عکس خصوصی هم برای هر فردی در یه سابدامین راه بندازی یا فتوبلاگ . این که دیگه ف.. نمی شه ..
به نام او ....
فکر کنم اگر گالری داشته باشه فیل میشه
اپلود سنتر اون دوستمون فیل نشده
TehranPic - Free Image Upload Center
منم گالری ندارم!
یه سایت ریپورت داده بشه و مستحق فیلی باشه میزنن تو گوشش! نگاه نمیکنن چی به چیه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)