تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
با کسی که بد صحبت می کنه هیچ زبونی رو بهتره از بد صحبت کرد یاد نمی گیره !
دوما امیدوارم موفق بشی ولی نمی شی ! ( مطمئن باش )
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
سلام
من اصلا قسط توهین به هیچ شخصی رو ندارم !
من دقیقا متوجه شدم که به توهین کردن می گن سطح فکرشون رفته بالا . !
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
خوب اگر اجازه داده نمی شد که 89 ترابایت آزاد نمی گذاشتیم !
شما حق استفاده از لیچ رو نداری ! اگر 89 ترابایت رو مصرف کردی من بهت 89 ترابایت دیگه رایگان اضافه می کنم
موفق باشی !
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
#
{ معلومه که بعضی ها ..... }
استاد شما 89 ترابایت مصرف کن پهنای باند کل سرور نامحدود کارو هست یعنی 320 ترابایت !
اگر تونستی دیتا سنتر رو بخوابونی به ما هم بگو ! یاد بگیریم![]()
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
چه ربطي داره 700 تومن پوله آبدارچيه كه!نتیجه : من شما را با حقوق ثابت 700,000 تومان به صورت ماهیانه استخدام می کنم که شما کلیه خدمات شرکت ما را انجام دهید.
شما 4 گیگ بده من برات همچین پهنا بسوزونم 1 ترابایت که هیچ روزانه2 ترابایت استفاده میسوزونه.. یک ویندوز 7 آپلود کرده بودم 4 گیگ.یک روزه 450 نفر دانلود کردند... 450x4 = 1800 gig ... حالا این فقط مال 4 گیگ بود.حسابش رو کن 80 گیگ رو پر کنی چه بلایی سرش میاد..درضمن بماند لچ کاران رو که میان و از سایتت مطالب حجیم رو لچ میکنن.سوال اساسی بعدی در مورد اینکه روی پورت 100 مگابیت چجوری 89 ترابایت پهنای باند می شه مصرف کرد !
من 24 ساعت شبانه روز هم از پهنای باند شما به صورت حداکثر استفاده کنم عددی در حدود : روزی 1 ترابایت و در کل در 1 ماه 32 ترابایت بدست می آید.
نتیجه: به سایت مورد نظر بستگی داره پهنای باند دوست عزیز.و این سرویس برای سایتهایی تازه تاسیس به درد نمیخوره. برعکس سایتهای فیلم و نرم افزار جون میده.
والا خودمم توش موندم.یک هاست گرفتم 100 mb پورتشه آن هم اشتراکی.یک روزه 2 ترابایت استفاده کردم توریشم نشد. سرورش هم کارو هست.مال ایشونو نمیدونم مال کجاست.حرف جالبی می زنی شما !
ولی من هنوز تو عجبم چجوری از یک Connection 100Mbit روزانه بیشتر از 1080 گیگابایت پهنای باند مصرف کرد !
دو دو تا 4 تاس !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)