عزیز
شما از طریق ftp به راحتی می تونی برای سایت پسورد بذاری..!
عزیز
شما از طریق ftp به راحتی می تونی برای سایت پسورد بذاری..!
مهم برام اینه که بتونم چندین پسورد بزارم...میشه؟؟؟
از طریق ftp که shazo میگن رو دقیق نمی دونم ولی این روشی که من گفتم میشه بله ، محدودیتی ندارد
توی سایتی که دادم هر خط یک نام کاربری و توی محل نوشته سمت راستش هر خط رمز نام کاربری سمت چپ جلوش قرار بدین هر چند تا بخواین میشه گذاشت
راه دیگه ای نیست؟؟؟ نرم افزاری در این زمینه؟؟؟
توی این روشی که من میگم محدودیت نام کاربری و رمز عبور از طرف webserver اعمال میشه
اول شما باید یک وبسرور داشته باشید ، اگر ندارید xampp رو دانلود کنید
apache friends - xampp for windows
بعد از نصب وب سرور فایل های خودتون رو توی پوشه htdocs قرار میدید و توی همون پوشه یک فایل به اسم
توی این فایل کد زیر رو قرار میدیدکد:.htaccess
یک فایل دیگه هم میسازید به اسمکد:AuthName "Restricted Area" AuthType Basic AuthUserFile ./.htpasswd AuthGroupFile /dev/null require valid-user
محتویات این فایل نام کاربری و رمز عبور هاست که باید رمز گذاری شند از سایتی که دادم میشه برای ساخت این فایل استفاده کردکد:.htpasswd
فقط با html نمیشه رمز خواست اگر از php استفاده کنید اسکریپت هایی هستند که فایل هایی که گفتم رو خودکار میسازند و شما فقط از داخل مررورگر رمز هارو بهش میدین
ولی اگر بخوایید حرفه ای تر کار کنید بجای استفاده از html می توانید از یک CMS استفاده کنید
با easyphp نمیشه؟؟؟
چرا میشه ، easyphp و xampp و wamp هر سه از apache استفاده می کنند و فایل htaccess رو میشناسند
این روش که گفتین ، امن هست؟؟؟ یا قابلیت نفوذ داره؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)