سلام
ایشون از بنده 35 هزارتومان کلاه برداری کردن.چه قدر هم دروغ دادن
سلام
ایشون از بنده 35 هزارتومان کلاه برداری کردن.چه قدر هم دروغ دادن
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ممنون از یاسین جان برای یاد آوری دوباره
هدف گرفتن پول نیست ادب کردن این فرد است وگرنه برای بنده که هزیه تکنیکالم هر ساعت 50 دلار ایت رفتن برای 150000 تومان اصلا عقلانی نیست با وجود اینکه کرج هستم و حتی همکارانم داخل شرکت کار بنده را میتوانند برسانند تا حدودی اما خوب حد اقل 6-7 ساعت زمان نیاز دارد و باید یک روز روزم هم خورده بشه اما خب این را وظیفه خودم میدونم که برم و این را مقدم بر سایر کار هام میدونم
باز با خودتان هست
با سپاس
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
اینو خسرویان (مهرگان وب) به من گفتند بزنم تنگ تاپیک
این مستر نمی دونم چطور به دنیا اومده ( اصلا دنیا اومدنش جای شک داره)
طرف 850 تومان هزینه از ما گرفت برای ارسال یک iPad4min 16 gig اما قرار بود از قزوین ارسال کنه نکرده
بنده 3 ماه میشه دنبالشم الانم دارم کارامو میکنم از گرگان پاشم برم تهران تا حال این طرف و بگیرم
مجید هم که میگه 30 میلیون کله کرده باید بگم 30 میلیون در آمد یک سالشه بودن افرادی که حتی 2 میلیون هم ازشون خورده این حروم زاده
از همه دوستانی که از این طرق زخم دیدن چه کم و چه زیاد در خواست دارم برای ادب کردن امثال این ها چه از راه دور و چه تهران برن شکایت کنن
من واسه پول نمیرم ، واسه این میرم که وقتی این طرف شماره کارت خودشو برای واریز وجه میداده خیالش راحت بوده کسی پیگیر نمیشه و پلیس کشکه
وقتی یکی به همه اطلاع رسانی بشه بقیه هم دیگه اینکارو نمی کنن
بنده با باشگاه خبرنگاران و وبگردی 20:30 این موضوع رو در میون گذاشتم امیدوارم این طرف رو جوری رسوا کنن که دیگه امثال این پاشون از نت ایران بریده بشه
خسرویان...
واقعا کسانی که مشکل داشته اند حتما باید شکایت کنند و به نتیجه رسیدن این شکایت و اطلاع رسانی در مورد آن می تواند جلوی خیلی از افرادی که همچین قصدی در آینده دارند بگیرد.
بله خوب!
در همین انجمن خیلی کلاه بردار زیاد شده !(مخصوصا از نوع حساب پی پال و ...) باید یک فکر اساسی کرد مطمئن هستم حتی اگر همه هم شکایت کنند باز هم ادم پیدا میشه که اینکارو باز انجام بده ولی ما باید خودمون چشم و گوشمون باز باشه که سرمون کلاه نره!
ولی بازم باید اقدام کرد.
امیدواریم که شاهد این جور مسائل دیگر نباشیم.
دعا و نماز و روزه همگی دوستان مورد قبول درگاه حق باشد.
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)