بله حواسم نبود .عذر میخوام. ولی فک کنم شما خودت سرور مجازی رو به صورت خالص ارائه نمیدی.
منظورم اینه همراه با سرویس دیگه ای ارائه میکنی یا وی پی اس هارو از یه مدیر سرور دیگه میگیری
بله حواسم نبود .عذر میخوام. ولی فک کنم شما خودت سرور مجازی رو به صورت خالص ارائه نمیدی.
منظورم اینه همراه با سرویس دیگه ای ارائه میکنی یا وی پی اس هارو از یه مدیر سرور دیگه میگیری
تلفن همراه: 09397061112
" آی دی یاهو : jenatmilad "
نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران
کلا چرا همه چی اول از تو شروع میشه فرزاد اون موقع ها هم یادمه اولی سایتی که فیل شد سایت تو بود نکنه خونتون جفت ارشاده تا بیکار میشن میگن یه زنگ میزن فرزاد بیاد یه کمی بهش گیر بدیمچرا انقدر به بقیه گیر نمیدن ؟ احتمالا تو رو عنصر نفوذی تشخیص دادند
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
من دقیق منظورت رو نگرفتم؟
اون هایی که شرکت ندارند و سایت های وی پی ان که فوقش یه شماره تلفن با ایدی یاهو دارند؟
چیکار میکنند؟
میبرن زندان؟
دقیقا چیکار میکنند؟
جالبه سرور مجازی رو با ماریجوانا توی یه لیست آوردن![]()
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
سلام
یک نکته جالب سایت نماد الکترونیک بر روی دیتاسنتر پارس انلاین است و در سایت پارس انلاین فروش سرور مجازی انجام میدهند.
احتمالا خود نماد هم ***** میشه
عنوان بزرگترین ناقض کپی رایت ایران رو بزارند روت همین میشه..گفتم ربطی به من نداره به خدا..مشکل از جایی شروع میشه که بقیه طوطی وار بر اساس قانون گیر میدند بقیه..من 7 سال فروش عمده داشتم کسی بهم چیزی نمیگفت.. تا یک بخشنامه آمد انگار 7 سال منتظر بودند سر و پام کنند ریختند بهم !!
الانم ماجرای هاستینگ.امروز و فردا کاریت نداشته باشند سر فرصت بر اساس همین قانون از خجالتت در میان...
دوستان اینطور نمیشه باید یک فکر اثاثی کرد همه جمع شیم بالاخره ببینیم به کجا خواهیم رسید
به والله اینا فکر میکنن سرور مجازی همون وی پی ان هست باورد ندارید زنگ بزنید بگید اقا من طبق قانون سرور مجازی تعطیل کردم فقط سوالم این بود ایا وی پی اس هم غیر قانونی هست ([vps( ببین جوابتو چی میگن (میگه نه وی پی اس مشکلی نداره )
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
بی سوادتر از اینا کسی رو نداریم:rolleyes:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)