در خواست دو تا سرور مجازی (یکی لینوکس با منیج و یکی ویندوز)
السلام علیکم دوستان
بنده دو تا سرور مجازی با قیمت مناسب و به صورت کاملا منیج از دیتا سنتر های مطمین می خوام.
یکی لینوکس برای میزبانی وب می خوام و یکی ویندوز (که احتمالا برای بک آپ هم ازش استفاده شه)
مواردی که برام مهمه اینه که کار منیج و مانیتورینگش عالی باشه هم از لحاظ امنیت و هم از لحاظ سرعت و کیفیت کار. کنترل پنل هم سی پنل می خوام. که می خوام خودتون کارای لایسنسش رو برام انجام بدید.
تعداد یوزر ها و تعداد بازدید کننده ها فعلا پایینه. و از این نیظر نیازی به منابع بالا در حد سرور اختصاصی نیست.
اما مشتریانی داریم که می خوان سرورشون زود لود بشه و مشکلی از نظر سرعت و پاسخگویی و دان شدن و از این حرفا نداشته باشه...
در ضمن خیلی خیلی خیلی مهمه که برای مدت طولانی آی پی ها برای خودم ثابت بمونه و هی سرور به مشکل نخوره و بگن درستش می کنیم و یکی دیگه به جاش بهت می دیم و هر جور حرف و حدیث دیگه.
مطلب مهم دیگه ای هم که هست این که یه شماره همراه واسه پشتیبانی بهم بدید. شماره ای که جواب داده بشه نه این که موقع بروز مشکل احتمالی از دسترس خارج بشه و جواب داده نشه به هر دلیلی.
مقدار رم برای سرور ویندوز که فک کنم زیر یک گیگ کم باشه اما برای لینوکس که برای میزبانی هست خودتون بگید چه مقدار مناسبه....
فضای دیسک هم توی ویندوز حدود 30 گیگ فک کنم کافی بشه و رای لینوکس هم چیزی در همین حدود....
هر وقت سرور نیاز به آپ داشت هم امکانش باشه. (یعنی بشه از کل دیتا های این سرور بک آپ گرفت و روی یه سرور فرش و آپدیت بارگزاری کرد) این کارها جزو منیج باشه...
امکانات مدیریتی هم در اخیتار بنده قرار بگیره (پنل نصب os و ...)
قرار داد هم مهم برای محکم کاری و اگه مشکلی پیش اومد مسأله خسارت و ...
رک و پوست کنده بگم اگه به کیفیت کارتون و تخصصتون برای منیجینگ شک دارید اصلا آفر ندید...