ثبت کننده این دامین خودش بهم گفت
ثبت کننده این دامین خودش بهم گفت
زندگی زیباست
اگه با این اشتباه در طول زندگیشو مرتکب شده
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
travel.com بود ایرانی جماعت بیشتر از 2 الی 3 میلیون نمی دادند !
طرف اومده می گه dolat.org رو 25 هزار تومان می خرم ! یعنی پول چند سال ریجستر اون رو هم نمی خواد بده
دوست عزیز چرا منبع قابل اطمینان نمیدی؟ اینطوری من که باور نمیکنم...
مگه اینکه طرف بیشتر از اینا روی این دامین داره سود میکنه....
شما هم خبره این تو قیمت گزاری ها ..
travel.com رو حتا 2 میلیون دلار هم نمی فروشن . چی فکر کردید
خب ولی ir نی شه قیمت همینجوری داد . باید دید خریدار کی هست . ولی مصلما ارزش بسیار خوبی تو این نوه دامین داره شاید جزو رده اول دامین های ir باشه ..
به نام او ....
وقتي مي شه با دو سه هزار دلار يك دامين خوب خريد ...حداكثر بيست هزار دلار يه چيز انتيك / 100 ميليون واسه اين دامين خريت محض است ... من همين الان بهم بدن حاضر نيستم 50 هزار تومن بخريم چه برسه ...!!!
شايد iran.ir ارزش داشته باشه كه اونم باز نه 100 ميليون ! ... iran.com اره بيشتر هم مي ارزه چون بين الملي هست و راحت تا 400 يا 500 ميليون قيمت مياد ...
بله اینقدر نمیرزه ولی درامد ماهانه زیادی از تبلیغات دارند مثلا سایت ایس تگاه شاید درامدی بالای 20 میلیون در ماه داشته باشه و همچنین سایت های اینچنینی . مطمعنا این دامین برای اژانس های مسافرتی بسیار جالب هست و حاظر هستند مبلغ زیادی را پرداخت نمایند البته نه به این مقدار . میشه رو 5 تا 10 میلیون براورد قیمت کرد .نوشته اصلی توسط delta;83508
[/color
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
من هم با دوستان هم عقیده هستم ولی اگه 100 میلیون بره شاهکار میشه که ممکن نیست
عزیز دوستان گفتن می تونی با هزینه 5 میلیون از این قشنگش رو هم بدست بیاری
تو ایران کسی بابت این دامین 1 میلیون هم فکر نکنم بدن دوستان چی میگن
میدن یا نه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)