-
July 14th, 2013, 00:25
پاسخ : تشخیص کاربران با Mac Address

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
شما چه اصراری دارید خودتون رو به زحمت بندازید و کار بیهوده انجام بدید؟ یه کتاب network+ بخونید همه چیز رو متوجه می شید و می بینید که نمی شه!
وقتی بسته از رایانه شما به روتر می رسه، روتر آی پی مقصد و مبدا رو می خونه و بر اساس روتینگ تیبل خودش مسیر و روتر بعدی رو مشخص می کنه.
بعد میاد آدرس مک مقصد رو می زاره آدرس روتر بعدی و آدرس مک مبدا رو می زاره آدرس مک خودش. این روند تا جایی که بسته به مقصد مربوطه برسه ادامه پیدا می کنه.
تازه مفهومی به اسم nat وجود داره که حتی روتر می یاد آی پی مبدا رو که آی پی شما باشه رو عوض می کنه و آدرس خودش رو میزاره. یعنی سرور نه تنها مک آدرس رایانه شما رو نمی دونه، بلکه آدرس آی پی واقعی رایانه شما رو هم نمی فهمه! واسه همینه که وقتی به سایت هایی می رید که آی پی شما رو نشون می دن شما آدرس اولین روتری رو می بینید که شما رو به اینترنت وصل کرده نه آی پی رایانه خودتون که مودم شما به شما داده.
تنها کاری که می تونید بکنید اینه که یه برنامه بنویسید که روی سیستم کاربر نصب بشه و آدرس مک و آی پی اصلی سیستم رو به جای هدر لایه ۲ بزاره توی قسمت اطلاعات و برای سرور شما ارسال کنه.
تو یکی از اون لینک های بالا هم نوشته:
که حرف من رو تایید می کنه. تلاش بیهوده نکنید!
آره شما درست میگید حق با شماست اما منظور من که میگم یه راهی پیدا میکنم و بیخیال نمیشم یعنی همین که شما گفتی یعنی از یه در دیگه وارد میشم !
من این کار را دارم به یه برنامه vb.net انجام میدم
از همه دوستانی که به تاپیک جواب دادن ممون
-
-
July 14th, 2013 00:25
# ADS
-
July 14th, 2013, 00:28
کار مسخره ای است چون ممکن من کامپیوتر آتیش بگیره اون موقع چی ؟!
-
-
February 26th, 2014, 23:30
[QUOTE=shamimi;812919]کار مسخره ای است چون ممکن من کامپیوتر آتیش بگیره اون موقع چی ؟!:-
-