Server not found
Firefox can't find the server at www.paradiseserver.org.
Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
Example Domain
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or *****, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
احساس می کنم طرح سایت کمی چرک و کثیف است. یعنی بکگراند هایی که برای قسمت هدر و بادی گذاشته اید براق بود بنظرم بهتر بود.
رنگ آیکون های فیسبوک و ایمیل و ... داخل کادر بنفش اصلا جالب نیست.
دو کادر بنفش از پایین گرد شده اند و از بالا بریده شده اند که با توجه به اینکه بالای آنها باز است جالب نیست.
نوشته " آیا میدانید؟: " هم علامت ؟ داره و هم : که اشتباهه!
آیکون تلفن بالای سایت خیلی درشت است و بنظرم ظریف تر شود.
سعی کنید هماهنگی در طرح سایت باشد مثلا سبک آیکون تلفن اگر آن است سبک آیکون rss نقاشی مدادی نباشد و با آن هماهنگ باشد یا بالعکس!
سعی کنید متن داخل کادر های درباره ما و هاست ایران و .... با هم برابر باشند و حتی الامکان تمان آن بلوک را پر کنند.
برای من نوار اسکرول افقی هم نمایش می دهد....!
فعلا....
یک مورد را فقط بگم
شیوا هاست اگر کد نویسی یا کارش طراحی نباشه و میزبانی باشه ولی توی سلیقه کارش خوبه و به نکات ریز توجه میکنه هر کسی چنین قابلیتی نداره مثل منو جالبش اینجاست جز تنها نفراتی هست که در انجمن وقت میگذاره و توضیح میده. حتما از کمکشون استفاده کنید.
پ.ن : شیوا هاست خوبه دختر نیست وگرنه تا الان ...
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ممنون از شما، سایت شما هم خیلی بهتر شده فقط 2 نکته بگم: اول اسلاید ها که هنوز تغییر ندادید و می تونه جلوه خیلی بهتری به سایت شما بدهد. دوم تصویری در بالای سایت دارید که تلفن و ایمیل داخل آن است. احساس می کنم بطور کلی دفرمه شده یا یکجوری به دل نمی نشینه! می تونه خیلی شیکتر کار بشه. مثلا در این سایت: TAF Groups فونت ها بهتره!
کلا گرافیک کار نکردیم و هیچ کسی که مورد اعتماد هم باشه برای کار گرافیک پیدا نکردیم.
یک شرکت هست که انشالله قراره جلسه کاری بگذاریم باهاشون برای همین مورد ولی خب یک ماهه میخوایم بگذاریم هنوز وقت نشده مخصوصا سر این مشکلا پورت ها به خاطر انتخابات و ... هنوزم که هنوزه درگیریم.
--------
بهتره در مورد سایت استارتر صحبت بشه s.w.a.t اخطار نده
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
من با نظر shivahost موافقم.
مشکلات زیر بهتره برطرف شود :
1- آیکون RSS باید عوض بشه.
2- در پایین سایت جایی که افر ها رو نمایش دادید direction:rtl نیست.
3- عکس های قسمت افرها از کادر بیرون زده.
4- اگر نظر مشتریان بیش از کادر تایین شده باشه بقیه نظر نمایش داده نمیشود.
5- جمله "برخی از مشتریان" بهتر به "برخی از مشتریان ما" تبدیل شود.
6- بهتره علامت سوال "آیا میدانید؟:" رو بردارید چون من ندیدم که 2 علامت ؟ و : باهم بیاد.
7- ترجمه بهتر قسمت چت آنلاین
8- فاصله دادن باکس "اخرین اخبار پارادایس سرور" از "برخی از مشتریان".
9- اون قسمت آخر سایت جای لوگوی شرکت های معروف (LiteSpeed و...) رو زدید باید تغییر کنه چون هم جزو فوتر نیست و هم نصفش رفته زیر چت آنلاین.
البته من اگر طرح ضعیف سایت تات طرح را می دیدم هرگر طراحی سایتم را به آنها نمی دادم: تات طرح|طراحی وب سایت,طراحی قالب وردپرس,طراحی پوسته وردپرس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)