...
...
ویرایش توسط Mihan-Server : October 14th, 2013 در ساعت 19:23
سرور uk نوع هارد و ریدیش ؟
سلام کد تخفیف کار نمیکنه دوست عزیز
با سلام
من هنوز یک ماه نیست که ازشون سرویس گرفتم که دیشب بهم پیغام دادن که تا فردا سرور خاموش میشه.
من فقط یه بک آپ خواستم ازشون !!
اینم طرز برخوردشون هستش.
که در عکس میتونید ببینید.
با سلام بنده متوجه نشدم امروز تیکت دادید که
اطلاعیه مهم
با سلام و احترام خدمت شما
به اطلاع میرسانیم سرور شما تا این تاریخ : فلان
فعال خواهد بود
قابل ذکر است بعد از این تاریخ سرور ها در دسترس نخواهند بود حتی سرور اختصاصی
بنابراین سرور خود را از مرکز دیگری تهیه نمایید و در این زمان اگر اطلاعات خاصی دارید
منتقل کنید
همانطور که گفته شد سرور مجازی شما تا تاریخ فلان روشن است
و تعداد روز های باقی مانده سرویستان محاسبه میشود
و ....
خوب الان دوباره آفر گذاشتید سرور بخریم بعد از چند مدت دوباره بپره ؟ من متوجه نشدم یکم توضیج بدید برای این کارتون
من هم حرف دوستان رو تأیید می کنم.
از ایشون سرویس داشتم، بعد از چند ماه، وسط یه دوره ایمیل فرستادن که باید سرورتون رو منتقل کنیم. پرسیدم که خب کل ماشین مجازی رو برام منتقل می کنید؟ گفتن نه، حجمش زیاده، یه vps دیگه بهتون میدیم برو خودت از اول همه کانفیگ ها رو انجام بده. خلاصه به ما از انگلیس فروخته بودن ما رو بردن به فرانسه. اونجا هم سرور اختصاصی مدام خاموش می شد که داستانش توی انجمن هست می تونید خودتون ببینید. امیدوارم این مشکلات دیگه برای دوستان پیش نیاد اما لازم دیدم تجربیات خودم در استفاده از سرویس های میهن سرور رو برای سایر اعضای انجمن بنویسم.
@ Siyavash Shams
شما در حد همان کلمه webhostingtalk با تلفط وب هاستینگ تالک و دادن لینک بکاپ سرور مجازی !! هستین !! ..
و باید در حد درک کاربر صحبت نمود .
دروغ اول :تاریخ 12th October تیکت اطلاع رسانی ارسال شده و 14 october هم گفته شده فعالیت این سرور ها به اتمام خواهد رسید .ا فردا سرور خاموش میشه
دروغ دوم :
سرور مجازی این یوزر تا 15 October زمان دارد . بنابراین 1 روز اختلاف هست بین اتمام فعالیت سرور و موعد تمدید .هنوز یک ماه نیست
ما نمیدانیم شاید در محل زندگی # PatronHost.com یک روز با یک ماه برابر است ../
با سلام و احترام ،
خیر دوست عزیز ما تاپیک و یا فعالیت جدیدی انجام ندادیم .
تاریخ ارسال آخرین پست رو ببینید : July 1st, 2013
این دوستان خواستند اظهار وجود بکنند... ارزش خاصی نخواهد داشت
دوستان زیادی بودند که بسیار اصرار بر ادامه فعالیت ما داشتند و دوست دارند باز به فعالیت ادامه دهیم . فقطتا دیر وقت داخل یاهو در حال صحبت بودیم با دوستان ، البته لطف داشتند .
واقعا خوبی که از حد بگذرد ....
بنده حضور ذهن دارم یک سرور با تخفیف های ویژه برای 3 ماه یا بیشتر به این یوزر تحویل داده شد ، بعد از اتمام تایم سرور با تخفیف ، برای دوره های بعد هم با همان قیمیت پایین تمدید کردیم ( بعد از اتمام تخفیف ، قیمت اصلی لحاظ نشد )
سرور های جدید ovh به این صورت هستند و همکاران زیادی این مشکل رو داشتند
تاپیک مربوطه : http://www.webhostingtalk.ir/f55/90881/
حرف دوست عزیزمون (PatronHost.com ) هم تایید کردید ، کاملا در مورد این کاربر توضیح داده شد . و دست کمی از این دسته افراد ندارید .حرف دوستان رو تأیید می کنم.
تایید شما هم هیچ اهمیتی نخواهد داشت احتمالا خودتون رو حاکم ، .. فرض کردید .
ویرایش توسط Mihan-Server : October 14th, 2013 در ساعت 14:39
من 4 ماهه از ایشون 2 تا وی پی اس دارم تا حالا هم هیچ مشکلی نه با خودشون داشتم نه وی پی اس ایسون من از طرف من و دوستام که از ایشون سرویس دارن کاملا تایید میشن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)