OVH پیشنهاد می شه
شبکه قوی ، سخت افزار درست حسابی
redstation به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شه
OVH پیشنهاد می شه
شبکه قوی ، سخت افزار درست حسابی
redstation به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شه
Ovh
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
با سلام
ovh پیشنهاد میشه!
جناب عیسی لو هم که دیگه جای تعریف ندارند..
موفق باشید.
به هیچ عنوان کسی از هتزنر برای میزبانی سایت دانلود و فیلم استفاده نمی کنه مگر اینکه اطلاعاتی از این دیتاسنتر سخت افزار و شبکش نداشته باشه
OVH رو توصیه می کنم چون هم هزینه کمتری داره و هم سوپرمایکرو هست.
شما در رد استیشن مجبورید هزینه بیشتری کنید که Riad H700 کنید که پایین تر این اصلا به کارتون نمیاد
بازم توصیه می کنم سمت هتزنر نرید توضیحات کامل دادم قبلا در تاپیک های مشابه بگردید پیدا می کنید از برند ضعیف هارد که اصلا ربطی به سرور نداره و مختص سیستم خانگی است گرفته تا شبکه محدود و بی کیفیتش
فقط می تونید Ex6s استفاده کنید که اونم از لحاظ سخت افزاری خوبه و الا از لحاظ شبکه و ترافیک که اوضاش خیته
سلام
redstation بگیرید
بریدید و دوختید و سرورهای دیگر رو بد جلوه دادید و.. خلاص؟ هتزنر بده؟ رداستیشن بده؟ انوقت ovh عالیه؟
به شخصه با هتزنر دارم کار میکنم الان 8 ماهه یک قطعی کوچیک نداشتیم...بسیار پرسرعت و عالی هست سرورهاش.. حتی قبلا سایتمون رو نت افراز بود که سرورش هتزنر بود واقعا تک بود سرعت ...کیفیتش هم واقعا عالی... امدید میگید هتزنر بده؟
سرور رداستیشن از چند نفر دوستان دارم آخ نگفته.... الانم سایت اصلیمون رو رداستیشن هست با هارد ssd .. واقعا عالی و پرسرعت... تا جایی که من فهمیدم سرورهاش مشکلی نداشتن اما انگار هر باری شبکه های ایران با این دیتاسنتر مشکل پیدا میکنه..که بازم ربطی به آنا نداره.. اگر از دیتاسنتری تعریف میکنید حداقل بد دیگری رو نگید الکی...خیلی دوستان اینجا از هتزنر و رداستیشن سرور دارند و هیچ مشکلی هم باهاش ندارند.
هر دیتاسنتری معایب و مزایایی داره
در حالت کلی نمیشه نظری داد
ولی از لحاظ کیفیت سخت افزار به تریب کیفیت:
yesup کانادا --- بهترین
hetzner المان
ovh فرانسه
redstation انگلیس
شاید این ترتیب درست باشه
البته این نظر شخصی هست چون من مشکل سخت افزاری با رداستیشن و ovh داشتم
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
softlayer
iweb
yesuphost
xlhost
leaseweb
redstation
ovh
hetzner
parsonline![]()
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
چند باری شده کسانی که vps به قیمت فضایی میدهند از این دیتاسنتر پس از اتمام رسیدن 6 ماه تخفیف یا روی کار امدن دیتاسنترهایی چون whole sale اقدام به انتقال سرویس ها دهند (که یه چیزه عادی هم حساب میشه براشون) مهلت سرویسشون به اتمام رسیده و به بهونهی سوختن هارد سرور کلا ...
یکیشم همین اواخر بودش، خواستید هم اسمشو براتون پ.خ بزنم
ویرایش توسط nikit : June 24th, 2013 در ساعت 21:52
با سلام
100% رد میشه بنده خودم 4 سایت 4ترا بایتی فایل دارم در این دیتا سنتر نه ابیوز داره نه اسپم و نه کپی رایت و ....
و بزرگترین سایت های فیلم سریال از این دیتا سنتر اسفتاده میکنن
فروشنده سرور هتزنر هستم 2 سال و در 2 پنل 80 سرور داریم
دوستانی که میان اور سل میکنن و کیفیت بد میدن دلیل نمیشه هتزنر بد بشه این کیفیت بد از طریق ادمین ایجاد میشه
در مورد او وی اچ همه چزش خوبه اما ما ایرانها جنبه درست استفاده نداریم و سریع براش ابیوز و ... میاد شبکه هتزنر و اوی اچ و رد استیشن مثل هم هستند و اپ تایم 100 % هست در 3 دیتا سنتر نکته مهم اینه چطوری و برای چی از سرور استفاده بشه که باعث خرابی نشه
همه دوستان کسای تو این انجمن میشناسن که رو سرور رد استیشن 120 150 وی پی اس میدهند این قدرت سرور نیست این فروش زیاد ادمین برای کسب دارمد بیشتر هست که همه اون شخص و اشخاص میشناسن
تایید میشه
پیرو صحبت هام شما باید ببینید چی میخواهید از سرور با توجه به بودجه
کیفیت قیمت کارایی بخواهید هتزنر = هارد بالا + پرت 1 گیگ شیر تا 70 مگ دانلود + قطعات نو از نوع پی سی و ...
کیفیت قطعات بخواهید گرانی پهنای باند در حد نامحدود = او وی اچ و رداستیشن
نظر شخص من
پول دارید و کار تجاری رداستیشن
استفاده شخصی میخواهید کنید فقط هتزنر هزینه کم = در اقتصاد موفق اولین چیز هزینه کم هست
اروپا و امریکا و ... ایران نیستند قیمت پاین یعنی کیفیت بد باشه
با تشکر
حسینی
09374329173
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)