به نظر من سایت دانلود نرم افزار از همه بهتره راحتتر به درامد میرسه.
به نظر من سایت دانلود نرم افزار از همه بهتره راحتتر به درامد میرسه.
سلام دوست عزیز
همونطور که یکی از دوستان گفتن هیچ کس ایده هایی که پولساز باشه و خیلی راحت بشه ازش پول در آورد رو نمیاد به شما یا کلا به عموم بگه مگر اینکه دنبال اسپانسر مالی باشه.
اگر واقعا قصد کار کردن روی نت دارید یا از روی سایتتون بدون اینکه زمان زیادی رو صرف کنید میخواید در آمدی داشته باشید به من تو یاهو یا همین جا پیام بدید من میتونم چند تا روش رو بهتون بگم که بتونید بعد از کار کردن مدت کوتاهی به سود خوبی برسید.
-------- کاش --------
دوست عزیز شما هم میخوای سایتت زود بیاد بالا هم میخوای برای مدیریتش زیاد وقت نذاری!! خوب هیچکاری قطعا بدون تلاش و زحمت به جایگاه خیلی بالایی نمیرسه (البته امیدوارم برسید) هرکاری زحمت و تلاش خودش رو میطلبه
موفق باشید
بقیه دوستان گقتند که چطوری سایت خوبی بزنی
پیشنهاد من سایت فروش اکانت کلش او کلنز هست
اصلا مهم نیست چه سایتی بزنی
مهم اینه چطور سایت رو اداره کنی
همین و بس
حتی به قول خودتون سایتی با موضوع دانلود گفتید نمیشه اما مگه میشه نشه ؟ مگه نشد داریم ؟ باید بخواید
اما متاسفانه گفتید
وقت مدیرش رو نگیره و زحمت نخواد که باید بگم :
ما شمالی ها یه مثل داریم میگه :
طرف هم خر رو میخواد هم خرما رو اینطور که نمیشه
یا اینکه
مزد آن گرفت که جان برادر کار کرد
یه شبه نمیشه خیالتون راحت
درود
شما چه تخصصی دارید؟
بنظر من در تخصص خودتون هر سایتی بزنید موفق میشید.
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
یک وب سایت دانلود
پیشنهاد وب سایت دانلودینه برای فروش قرار گرفته است
دانلودینه| دانلود بازی | دانلود نرم افزار | دانلود آموزش -
09307408480
سلام
اگه وقت کامل نتونید بزارید و ایده خاص و جدید و پر طرفدار نداشته باشید. به نظر من اون مبلغ کم اولیه رو هم از دست میدید. بهتره اینطوری شروع نکنید.
..::| بیش از یک دهه |::..
شما میتونی با یک ایده خوب موفق بشی.
ولی بعد از اون اگر ایده نداشتی میتونی در بین سایت های غیر مجاز هم بالا بیای ، الان فیلت.ر شدن سایت هایی مثل ایران فیلم واقعاً کمک بزرگی به سایر سایت ها میکنه( سایت های همسایه با فعالیت مشابه ).
شما یک سایت فیلم بزن روی سئوش کار کن بیاد صفحه 1 روزی 100 تومن کم کم در میاری ، تضمینی ، تا روزی 200 هم میتونی فکر کنی.
تو سایت های مجاز شانستون خیلی کمه.
موفق باشید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)