اسیاتک از این خبرا نیست...![]()
همکاری ویژه با مرکز دیتای ایرانیان "دیتاسنتر"
http://Data3enter.com
پسر چه حالی میده جاتون خالی هرکی تورنت داره یا چیزی بده براش بگیرم
ما از شهراد تهران 6Mbps داشتیم که حداقل 700KB/s با IDM دانلود می داد.... الآن هم از hiweb که همان نوین نت سابق هستش، سرویس 8Mbps گرفتیم که حداقل 900Kbps سرعت دانلودش با IDM هستش...
سلام دوستان این شرکت های وب همون نوین نت هست که جدیدن اسمش رو عوض کرده از بنده میشنوین طرفش نرین که بیچاره میشین . مدرک لازم دارین ؟ : یه سر به تالار گفتگو این شرکت بزنین کاربرا رو ببینین. کسایی که این شرکت رو اداره میکنن کوچکتریم ارزشی برای مشترکین قاعل نمیشن و هر کار دوست دارن انجام میدن بالا رفتن سرعتشون هم به خاطر اینه که تمام مشتریاشون دارن از این شرکت کوچ میکنناما در مورد عکس ارسالی این دوستمون ! عزیز سرعت دانلود شما زده تو برنامه 999 کیلوبایت درسته ؟ به نظرتون عجیب نیست که یه فایل در حد 900 مگابایت با سرعت 999 کیلوبایت یا به عبارتی 1 مگ , 2 ساعت زده برای دانلودش تو برنامه ؟! بنده با سرعت 400 کیلوبایت تو نصب این زمان دانلود میکنم همچین فایلی رو ! اینجا دو تا شک بوجود میاد : 1- یا شما عکس رو دست کاری کردی 2- یا اینکه برنامتون قاتی کرده
ابلته در بالا رفتن سرعت اینترنت این شرکت شکی نیست چون یکی از دوتای بنده در بابلسر نت داره ازشون سرعت دانلود ایشون هم جدیدا به 800 کیلوبایت رسیده ولی در هرصورت عکس اریالی توسط شما مشکل داره زیرا تمام پارتها در حالت رسیو هستن بنابراین نمیتونین بگین من تازه استارت زدم واسه همین هنوز زمان دانلود فیکس نشده !
![]()
خیلی وقت هست اینترنت درسته...
hiweb یک شرکت PAP معتبر، بزرگ و سراسری هست و جدای از آنچه برخی کاربران در فروم سایت شان درج کرده اند کیفیت بسیار مطلوبی دارد. بنده حدود یک سال پیش زمانیکه برند این شرکت "نوین نت" بود با آن آشنا شده و سرویس تهیه کردم، قبلا ISP من شهراد بود که سرعت خوبی داشت ولی اخیرا قیمت ها افزایش یافته و کیفیت پشتیبانی نیز پایین آمده بود، لذا با توجه به سرویس پشتیبانی 24 ساعته نوین نت و دیگر مزایایی که به چشم خود دیده بودم از طریق دوستان، اقدام به خرید کردم. البته چون سرعت این ها روی 2Mbps محدود شده بود بیشتر از 300Kbps سرعت نداشتیم. بعد از حدود 6 ماه بود که شهراد سرویس خود را تا سقف 6Mbps ارتقا داد و در شرکت 700Kbps دانلود کرده بودیم و این به همراه فراموشی خاطرات تلخ گذشته، من رو قانع کرد که برای منزل نیز مجددا به شهراد کوچ کنم. ولی با همان پشتیبانی ضعیف و سیاست های قیمت گذاری آزار دهنده سابق روبرو شدم، ضمن اینکه کیفیت شبکه شان نیز بسیار افت کرده بود و پشیمان از این انتخاب به دنبال راه حلی می گشتم. که حدود 1 ماه پیش نوین نت که به های وب تغییر برند داده بود و بهتر از قبل هم شده بود، سرویس دینامیت 8Mbps خود را با تعرفه مناسب 25 هزار تومان برای 10 گیگ (8 گیگ بعلاوه 2 گیگ هدیه) و بصورت قابل تمدید و تغییر برای افرادی که در جشنواره خریداری کرده اند، بر روی وبسایت خود قرار داد. من هم بلافاصله برای دو تا خط اقدام کردم و الآن هم کاملا راضی هستم. هم از کیفیت سرویس، هم قیمت و هم پشتیبانی و ... . برای چند تا از همکاران هم از همین سرویس تهیه کردیم و ایشان نیز راضی هستند. اضافه کنم که دانلود شبانه رایگان (نه الزاما در همه پلان ها، برخی دیگر ممکن است نیم بها باشند) و تخفیف های ویژه زیادی نیز وجود دارد و هر گیگ نیز به قیمت 4500 عرضه می گردد که اگر بصورت چند گیگی خرید کنید تخفیف خوبی شامل حالتان خواهد شد. ضمنا پیشنهادات ویژه ای نیز وجود دارد که مثلا 15 گیگ را برای 5 روز به قیمت 12 هزار تومان ارایه می دهند. پس از نظر قیمت کاملا نرمال و حتی بهتر از آن هستش.
در آخر این رو هم اضافه کنم که من هیچ تعصب و یا ارادتی به این شرکت ها ندارم و صرفا تجربه خویش و آشنایان خود را بیان کرده ام. من سابقا هیچ خاطره خوبی از شرکت های پارس آنلاین و شاتل نداشته ام. همچنین سرویس مخابرات نیز بارها دوستان و آشنایان ایراداتی بر آن وارد داشته اند که سطح کیفیت و پشتیبانی آن را بسیار کم می پندارم.
موفق باشید
ویرایش توسط ≡ ALEX ≡ : June 22nd, 2013 در ساعت 13:43
من اسیاتک-صبانت-مخابرات-ایرانسل-پارس رو تجربه کردم و به جرات میگم که های وب در حال حاضر بهترین هستش. حتی اون روزایی که دوستان نمیتونستند به ریموت وصل بشن من وصل بودم و کاهش سرعت هم نداشتم .
پشتیبانی این شرکت کشته منوساعت 12 شب هم مشکل پیش میاد زنگ میزنم جواب درست و حسابی میدن و نمیپیچونن ادم رو !
موردی هم بوده که خود شرکت زنگ زده بهم نیم ساعت حرف زده تا مشکل حل شد .
توجه کنید از های وب چیزی به من نمیرسهفقط لازم دونستم اینا رو بگم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)