سلام دوستان یه سایت جدید هم تو زمینه مالی و فروش مستر کارت به بازار ایران تازه ورود کرده که بعضی از مشکلات مالی از جمله پرداخت ها رو میتونه حل کنهalmaspayment.com
سلام دوستان یه سایت جدید هم تو زمینه مالی و فروش مستر کارت به بازار ایران تازه ورود کرده که بعضی از مشکلات مالی از جمله پرداخت ها رو میتونه حل کنهalmaspayment.com
حتما باید بعد عضویت ویزا کارت مجازی رو شارژ کنیم ؟ اگر این کار رو نکنیم کارت بلوکه میشه؟
به بانک مجازی okpay حتما باید وصل کنیم؟
تشکر از این کار با ارزش شما![]()
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
خواهش میکنمحتما باید بعد عضویت ویزا کارت مجازی رو شارژ کنیم ؟ اگر این کار رو نکنیم کارت بلوکه میشه؟
به بانک مجازی okpay حتما باید وصل کنیم؟
تشکر از این کار با ارزش شما
خب اگر بخواید ازش استفاده کنید باید شارژ کنید چون حتی برای دریافت یک سری محصولات آنلاین که حتی رایگان هم هستند معمولا اون سایت ها 1 دلار از حساب شما کم میکنند ضمن اینکه این سایت در قسمتی نوشته که کارت هایی که خالی باشن و بدون استفاده بمونن رو بعد از مدتی حذف میکنه
بانک okpay هم برای خرید شارژ هستش نه برای اتصال کارت به اون ضمن اینکه چند تا سایت دیگه هم هستند که شارژ این ویزا کارت ها رو میفروشن و فکر میکنم که پی پال رو هم بپذیرن منتها باید توی خود سایت دنبالشون بگردید
موفق باشید
خوب من درخواست فراموشی پسورد رو هم زدم . اما حالا ایمیل نمیاد!!!
عجب
فکر میکنم فهمیدن که منم![]()
واقعا عجیبهخوب من درخواست فراموشی پسورد رو هم زدم . اما حالا ایمیل نمیاد!!!
عجب
فکر میکنم فهمیدن که منم
باور کنید من امتحان کردم و ایمیل هم اومد
سلام حالا چجور با این ویزا کارت کاری باید انجام بدم مثلا میخوام جم بخرم
سلامسلام پی پال را اکتیو میکنه
متصل میشه بله.ولی تا اونجایی که من میدونم پی پال فقط با اتصال یک کارت وریفای نمیشه و در هر صورت بازم مدارک شناسایی میخواد.
در رابطه با متصل شدن بله متصل میشه اما در رابطه با وریفای شدن کامل بهتره از دوستان دیگه بپرسید
لطفا این رو هم مطالعه کنید به دردتون میخوره:
Can I verify my card with PayPal?
Bancore virtual card can be used to verify your PayPal account however it is not possible to transfer money from PayPal account to your virtual card.
Please note that when adding the card to PayPal for the first time, PayPal has a process where they charge the card a small value for verification purposes.
PayPal verification code will appear in your virtual card statement within 3-5 working days or you can contact Bancore support team to receive the code.
If virtual card has a zero balance this verification fails.
Please deposit some funds to your Bancore virtual VISA card before verifying it with PayPal.
ویرایش توسط مهدی پاتر : June 16th, 2013 در ساعت 14:36
ممنون ازشما
من که از سایتی که شماره رایگان مجازی انگلیس رو میده دارم و هیچکدوم کار نمیکنه و بوق اشغال پخش میشه
یک سوال داشتم این okpay ریال ایران رو هم قبول می کنه یا حتما باید از دلار استفاده کرد
متاسفانه مثل اینکه این شماره ها مشکل پیدا کرده بنده هم اطلاع ندارم ولی شما بهتره بعد از sign up کردن در سایت bancore از همون روش فراموشی پسور پیش برید.ممنون ازشما
من که از سایتی که شماره رایگان مجازی انگلیس رو میده دارم و هیچکدوم کار نمیکنه و بوق اشغال پخش میشه
یک سوال داشتم این okpay ریال ایران رو هم قبول می کنه یا حتما باید از دلار استفاده کرد
ضمن اینکه سایت های زیاد دیگه ای هم هستند که شماره مجازی رایگان میدن اگر سرچ کنید پیدا میشه.
در مورد بانک okpay هم خیر ریال نمیپذیره.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)