سلام دوستان امروز تصمیم گرفتم که آموزش انتقال وبسایت رو برای دوستانی که نیاز دارند بذارم
خیلی از دوستان هستند که میخواهند هاستشون رو تغییر بدند ولی با بک آپ گیری مشکل دارند .ممکنه مشابه آموزش من جای دیگه ای هم باشه عذر خواهم ولی من پیدا نکردم برای همین لازم دونستم بنویسم
خوب بریم سر اصل مطلب
تو این روش نیاز به تهیه بک آپ نیست خیلی ساده هم هست در این آموزش برای راحتر شدن کار از VPSاستفاده میشه البته با PCهم میتونید انجام بدید!
خوب اگر هر دو هاست سی پنل هست:
ابتدا به کنترل پنل هاست قدیمی برید و در قسمتFile manager یک فایل zip ازتمامی فایل هاتون تهیه کنید
حالا این فایل رو با VPS یا همون PC دانلود کنید برای پشتیبان گیری از دیتابیس هم میتونید از طریق Back up اقدام کنید وهمچنین از طریق Php myadmin هم میشه اینکار رو انجام داد به اینصورت که از تیبل ها یک اکسپورت تهیه میکنیم!
حالا کارمون با هاست قدیمی تموم !
میریم سراغ هاست جدید :
اگر از VPSاستفاده کردید با VPS فایل زیپی رو که دانلود کردید رو در هاست جدید آپلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید حالا برای برگردوندن فایل دیتابیس یک دیتابیس جدید در هاست جدید درست میکنیم و جداول یا همون فایلSQL که از هاست قدیمی دریافت کردیم رو ایمپورت میکنیم
حالا تنها کاری که مونده اینه که به سراغ اسکریپت هامون بریم و اطلاعات دیتابیس جدید رو بهشون بدیم!
کار تمام شد! امیدوارم پست مفیدی بوده باشه!اگر جایی اشتباه کردم یا نظری دارید در خدمتم!