سلام بسته به پورت سرور و کانکشن های دیتاسنترتون و همچنین حجم هارد هایی که میخوایید انتقال بدید داره
سلام بسته به پورت سرور و کانکشن های دیتاسنترتون و همچنین حجم هارد هایی که میخوایید انتقال بدید داره
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
بهترین گزینه همون ویسنتر هست
با سلام
اگر وی سنتر نصب کرده اید به صورت زیر عمل کنید:
1- ابتدا هر دو سرور را در وی سنتر ادد کنید
2- وی پی اس مورد نظر برای انتقال را خاموش کنید
3- فایل ایزو را جدا کنید.
4- روی وی پی اس کلیک راست کنید سپس گزینه هایی که مشخص می شود می توانید از migrate و clone استفاده بفرمائید. تفاوت آنها این است که migrate بعد از انتقال ، وی پی اس اول را پاک می کند اما clone از وی پی اس کپی می گیرد. پیشنهاد من استفاده از clone می باشد چون اگر اتفاقی پیش اید وی پی اس اول موجود است و می توانید مجدد اقدام کنید.
موفق باشید
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
سلام
سریع ترین روش استفاده از vCenter هست و بصورت Clone یا Migrate سرور ها را انتقال بدید.
اگر vCenter ندارید , نصب کنید و انتقال بدید.
لینک آموزشی داخل انجمن هم موجود هست.
http://www.webhostingtalk.ir/f66/82845/#post785800
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
vCenter فقط روی 2008R2 و 2012 نصب میشه و روی 2003 حتی نسخه 64 بیت هم نصب نمیشه.
بسیار سپاسگذارم ولی من هرکاری میکنم روی win2003 نصب نمیشهاگرویندوز 2003 نسخه 64 بیتی دارید رویاون هم نصب میشود ترحیجا 2008r2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)