-
June 8th, 2013, 19:01
پاسخ : مقایسه ovh و xlhost

نوشته اصلی توسط
sniper000man
با سلام
پورت قابل قبول هست
ovh لوکیشن کاندا رو عرض میکنم 4 تا سرور اختصاصی بستن به خاطر اسپم مدرک هم ندادن و بعد از چند هفته و با پیگیری یکی ا دوستان انجمن که اسم انجمنیشو نمیدونم که در کاندا هستن بعد از دو سه هفته به زور سرور هارو برای بک اپ باز کردن و یه ای پی داستیم کم کم 5 روز بود که سرور ترمینت شده بود اما براش ابیوز میومد به نظر ابیوز الکی زیاد میفرستن البته لوکیشن کاندا اینارو من خودم مشاهد کردم باز مدرک میدادن برای اسپم نمیسوختم یعنی هر چهارتا سرور اختصاصی باهم اسپم زده بودن ! قیمتش عالی هست و کیفیت پورتش هم قابل قبول ایکس ال هاست هم کار نکردم
عجیبه بدون دلیل چنین کاری نمی کنند هیچ وقت خیلی عجیبه بنده 1 سرور از اونجا برای مشتری خریداری کردم 2 ماهه مشکلی پیش نیومده خودم هم 2 سرور از ovh فرانسه دارم که حدود 2 سال میشه هیچ مشکلی نبوده
تعجب می کنم !! واسطه براتون خریداری کرده شاید براشون ایمیل شده باشه !
بعدشم والا ما سخت گیری ندیدیم شما کافیه مدیریت روی پورتتون داشته باشید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد پورت هایی که احتیاج ندارید خوب ببندید که مشتری سوء استفاده نکنه
-
-
June 8th, 2013 19:01
# ADS
-
June 8th, 2013, 20:06
پاسخ : مقایسه ovh و xlhost

نوشته اصلی توسط
ParsNetwork
عجیبه بدون دلیل چنین کاری نمی کنند هیچ وقت خیلی عجیبه بنده 1 سرور از اونجا برای مشتری خریداری کردم 2 ماهه مشکلی پیش نیومده خودم هم 2 سرور از ovh فرانسه دارم که حدود 2 سال میشه هیچ مشکلی نبوده
تعجب می کنم !! واسطه براتون خریداری کرده شاید براشون ایمیل شده باشه !
بعدشم والا ما سخت گیری ندیدیم شما کافیه مدیریت روی پورتتون داشته باشید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد پورت هایی که احتیاج ندارید خوب ببندید که مشتری سوء استفاده نکنه
با سلام
نه خیر دوست عزیز از واسطه خریداری نشده یه بار سرور به خاطر فلو بستن فلان ای پاها فلو میدادن رفتم خوب وی پی هاسهارئ برسی کردم چیزی نبود که نبود یکی برای نود 32 بود یکی هم پ ر و ک س ی زده بود
هیچ چیزی هم نداشت یک روز بستن سرور بدون اینکه خبری بدن اول سرور میبندن بعد تیکت میدن این بار هم به خاطر اسپم بستن که مدرک هم ندادن تو تیکت زدن که سرور بسته شد دلیل هم ننوشتن فقط بسته شدن سرور نوشتن تیکت دادم که ماجرا تازه شروع شد در ضمن دوست عزیز ی پی که 5 روز سروش ترمینت شده و وی پی اس روش نیست دیگه مدیریت پورتش چیه که براش ابیوز بیاد :|
-