فقط باید تخصص داشته باشید توی همون زمینه بعد راه بندازید
فقط باید تخصص داشته باشید توی همون زمینه بعد راه بندازید
دوست عزیز شما نماینده می شی. افرادی که اس ام اس بفرستن به پای شما تمام نمی شه. فقط شما باید پنل شخصو غیرفعال کنی و تمام.
شاید حرفی که میخوام بزنم مسخره باشه
اما یک سایت که هر کاربر بتونه متن خودش رو توش ارسال کنه بدون عضویت و تو سایت نمایش داده بشه
و از اونطرف نیز امکاناتی مثل ارسال همون اس ام اس به شماره کاربر باشه که واسه ارسال به شمارش باید به شما هزینه اس ام اس رو بده
درسته یکم درد سر داره اما وقتی بالا بیاد اصلا نیاز به مدیریت نداره و کاربرا خودشون مدیر میشن و ارسال خواهند داشت و هزینه شما رو هم پرداخت میکنه و از اونطرف هم تبلیغات و... هست که ازشون سود دریافت میشه
خوب شما که 3 سایت انگلیسی دارید و درامد دارید چرا میخواید وارد ایران بشید؟
بنده هم خودم سایت های زیادی داشتم و هم تو سایت های بزرگی بودم و مدیریت کردم
در یک کلام کار توی اینترنت ایران یعنی به هدر دادن وقت و سرمایه
چون اولا هیچکس قدر زحمت شما رو نمیدونه
از قانونهای مختلف که اینطور کار کن اونطوری کار کن فلان چیز خلافه محتویات باید اینطوری باشه گرفته تا کاربرا که فقط و فقط دنبال چیز مفت هستن
شما بهترین سرویس رو ارائه بدی هم نمیتونی اونقدر که فکر می کنی کاربر جذب کنی
نمونش همین انجمن برید ببینید هرکی سرویس ارزونتر میده مشتری بیشتر داره
دوما هم این که درامد شما نه تنها بعد از مدت ها به یه چیز متوسطی میرسه بلکه همون درامد هم به صورت ریالی هست که با این وضع تحریم ها و ... اصلا قابل قیاس با سایر واحد های پولی نیست در صورتی که شما وقتی رسیدی به یک بازیدید بالا باید هزینه های دلاری و ... انجام بدید
خود بنده هم در حال حاضر در حال راه اندازی وبسایت انگلیسی زبان هستم
شما هم اگر ممکن هست بگید چه وبسایتی دارید و درامدش چقدره تا بلکه ما هم استفاده کنیم
اگه میخواین سایت انگلیسی راه اندازی کنین فکر کنم میتونم کمکتون کنم
ای دیتون رو پ.خ کنین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)