هیچ وقت هیچ وقت asus رو با چیزی مقایسه نکنید...لقب وحشی رو الکی به چیزی نمیدن..تند و سریع واقعا برازندش هست.... با 2.5 هم میتونی یک مدل پایین ترش رو بگیری...
پیشنهاد من: فقط 6 میلیون تومان!!!!کلا سرور رو گفته زکی!!
ASUS - G53SX / Lamborghini / 3D
CPU: INTEL i7-2670QM (2.2 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 16GB DDR3 / HDD: 1.5 TR SATA / LCD: 16.9" Diagonal High Definition - LED - HD / DRIVE: BLURAY / VGA: GEFORCE GT 560 - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / WIN7 / 3D / BLURAY
Asus رو میتونم پیشنهاد کنم بهتون
برای من که حداقل تا الان خیلی خوب جواب داده
n53t
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
دوستان ممنون همگی اما بنده هدفم این نبود که ببینم کدوم شرکت غول هست ، کدومش وحشی و یا ...
به قول دوستمون در صفحه ی قبل فقط برند مهم نیست .
من اگر بخوام توانایی برای خرید لپ تاپ با قیمت 3 تا 4 برابر قیمتی که گفتم رو هم دارم ولی موارد استفاده رو سعی کردم واضح توضیح بدم . وقتی بنده نمیتونم بیشتر از 30% امکانات یک لپ تاپ رو استفاده کنم چرا باید خریداری کنم . همان طور که گفتم برای جایگزین کردنه سیستم خونگی هست .
اپل هم فوق العاده هست اما با سیستم عاملش نمیشه کنار بیام . دوستان اگر لپ تاپی سراغ دارید هارد SSD (هر چند کم ) داشته باشه با قیمت مناسب معرفی کنید ممنون میشم .
باز هم تاکید میکنم که تاپیک مقایسه ی غول های ساخته شده نیست . اگر اینطوری بود که هیچی Razer نمیشه ( خودمم منحرف کردم ) .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
میتونید در کنار سیستم عامل مک ویندوز نصب کنید و به راحتی از آن استفاده کنیداپل هم فوق العاده هست اما با سیستم عاملش نمیشه کنار بیام . دوستان اگر لپ تاپی سراغ دارید هارد SSD (هر چند کم ) داشته باشه با قیمت مناسب معرفی کنید ممنون میشم .
یکی از فواید سیستم عامل مک که خیلی مهم هست اصلا ویروس به خود نمیگیره و این نکته خیلی مهم است
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)