اینها که خیلی وقت پیش باب شده بود.دی:
اینها که خیلی وقت پیش باب شده بود.دی:
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
شرکت فناوری اطلاعات وب سرورینگ آدرس سایت : www.webservering.ir
آی دی یاهو: amir.saghafi@yahoo.com شماره تماس بخش فروش : 3939348-0937 شماره ثابت شرکت : 2575750-0282
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
راه های مختلفی برای هدر دادن وقت یک ایرانی هست
هیچی بالاتر از این نیست ( برای دشمنانتات ) که شما به عنوان یک انسان در کج فهمی باشی و دیگران سود ببرند
قطعا این افاقات ریشه در منفعت دیگران
کار بسیار زیبایی کردید که این پست رو زدید
امیدوارم دیگران هم کمک بکنند و این نوع تفکر رو کلا در ایران منفور جلوه بدهیم
یک رشد فکری برای بهبود جامعه
بحث کردن در این موارد کاملا بی فایده هست
چون فردی که این رو سند توآل میکنه اصلا یه ذره هم مغذ نداره و شما هرچی هم بگی قبول نمیکنه
از قدیم میگن کسی که خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه ! حالا اینم همونه
طرف هرچی کمبود داره رو میخواد با دلخوش کردن به این داستانا بدست بیاره ! بجای اینکه به فکر تلاش و پیدا کردن راهش باشه با این خرافات دل خودشو خوش میکنه و شما هرچی هم بهش بگی قبول نمیکنه !
و متاسفانه این مشکل دامن جامعه رو گرفته و روز به روز خرافات بیشتر و عجیب قریب تری رواج پیدا میکنه
به نظر من ریشه خیلی از این مشکلات از بیسوادی و کمبود علم در جامعه هست ، چند وقت پیش بود که شایعه شد آرم شرکت پپسی رو میخوان بندازن روی کره ماه ، من بخاطر رشته تحصیلیم همون اول که اینوشنیدم رد کردم و هرکس اینو میگفت براش توضیح میدادم (دلیل علمی ) که برای اینکار نیاز به یک عدسی خیلی بزرگ هست و عملا نمیشه اینکارو کرد و ...
ولی یه عده نخواستن قبول کنن که این یه شایعه هست و بیشتر از همه دلم از این سوخت که نسل به حساب فرهیخته ماهم میرفتن روی پشت بام تا آرم پپسی رو روی کره ماه ببینن !
متاسفانه ریشه خیلی از خرافات در بیسوادی مردم هست و شما هم هرجی براش توضیح بدی بخاطر اینکه علم شمارو نداره قبول نمیکنه ازت !
ولی کلا با نظر استارتر تاپیک موافقم و امثال ما میتونیم الگویی باشیم برای درست کردن خرافات
ویرایش توسط da6276 : May 24th, 2013 در ساعت 20:33
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
سلام
عزیز
خرافات در هر دینی ، اعتقادی ، علمی و ..... هست !
شما در باره فلوژیستن چیزی شنیدید ؟
برسید تحقیق کنید ببنید چقدر احمقانه آتش رو به این عنصر ساختگیارتباط می دادند !
تاریخ علم بسیار از چنین موارد ساختگی که بعدا بصورت علمی شکل دیگری پیدا کردند و کلا رد شدند دارد .
این که شما قادر به درک موضوضعی نیستید دلیل بر نشدن آن نیست ! دلیل بر نبودن آن نیست .
در خصوص جا دادن 1 لیتر و 2 لیتر که حرفتون خیلی خام بود !
معلومه که در یک لیتر میشه 2 لیتر ماده جا داد !
بهش میگن فشده سازی !
خیلی ساده است نه فقط فشرده سازی ! اما اگر این رو به انسان 1000 سال پیش میگفتی مسخره میکرد و حتی برچسب دیوانگی به شما میزدن ! چون ملاکی برای سنجش نداشتند !
وقتی شما نتونی چیزی رو بسنجی میگی نیست !
شما اندازه دنیا و تخم مرغ رو براساس چه چیزی میسنجی ؟! جز یک ملاک ساخته دست بشر که سر منشاه اون هم عصای یک پادشاه بوده !؟
شما جرم ذره رو چطوری میسنجی ؟
چطور از شکافتن یک هسته یک ماشین رو به راه میندازید و 1 لیتر آب رو گرم میکنید ؟
اینها همه چیزهایی هستند که زمانی میگفتند نشدنی هست ! علمی نیست !
علمی که شما ازش صحبت میکنید هیچی نیست جز اون چیزی که بشر تا الان تونسه از دنیا بفهمه !
پس وقتی چیزی رو نمیفهمیم میگیم از نظر علمی نشدنی است ! علم ساخته دست ماست !
حالا چرا کل اینها رو میگم
شما به من بگو ببنیم جسم انسان چند ساعت بعد از مرگ در اون فعل و انفعال هست و خون جریان داره و شد و مو ناخن داریم و .......
بفرما تا من یک نمونه عرض کنم!
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
دوست عزیز صحبت درباره چگالی نیست که شما از فشرده سازی صحبت میکنی ،در ضمن معیار ایشون لیتر بود نه چگالی ! حرف خودتون خام تر بود ! مثل اینکه بگی 1کیلو پنبه سنگین تره یا 1کیلو آهن ! درحالی که هردو 1 وزن دارن ولی به دلیل اختلاف چگالی حجم متفاوتی دارن ! حالا بگذریم
بحث اگه علمی باشه و منطقی پشتش باشه و کسی این علمو داشته باشه قبول میکنه و شکی توش نیست ، مشکل اینجاست که وقتی کسی علمی رونداره از شما قبول نمیکته که چه انرژی میتونه داخل یک اتم نهفته باشه !
همش که همین خرافات نیست ، بهتره اونور قضیه هم ببینیم که خیلی از این مسائل با اهداف خاصی در جامعه رواج داده میشه
بحث استارتر خرافاتی هست که در حال شیوع است و دامن جامعه رو گرفته
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
با سلام . دوست عزیز بنده پست اول شما رو کامل خوندم ولی وقت نمیکنم نظر دوستان رو بخونم . در مورد پست شما کاری ندارم کی چی گفته و چی شده ! خدا میتونه زمین رو تخم مرغ کنه مرغ رو تخم مرغ کنه و از این حرفا اما در مورد این send to all که جدیدا مد شده
باید واقعا به کسانی که از روی نفهمی این رو send to all میدن تاسف خورد ! کسانی که این پیام به دستشون میرسه و مجدد اون رو به بقیه میفرستن واقعا فکر کردن شخصیت حضرت زینب اینقدر کوچک شده که میاد تو خوابه یکی بهش میگه صبح پاشو برو منو تبلیغ کن ؟ جسارتا شمایی که دوباره در به در میگردی دنبال 20 نفر که اینو بفرستی فکر نکردی ائمه ی ما چه احتیاجی به این کارا دارن ؟ دکتری که تازه دکتر شده وقتی یه عمل جراحی میکنه به مریضش نمیگه برو منو تبلیغ کن مشتریم زیاد بشه اونوقت فکر کردید ... ؟این پیام مال من نیستش ولی بخونش: تو رو به امام زمان قسم می دم این پیام رو بخون.دختری از خوزستانم که پزشکان از علاجم نا امید شدند.شبی خواب حضرت زینب (س)را دیدم در گلوم اب ریخت شفا پیدا کردم ازم خواست اینو به بیست نفر بگم. این پیام به دست کارمندی افتاد اتقاد نداشت کارشو از دست داد.مرد دیگری اعتقاد داشت 20 میلیون به دست اورد. به دست کس دیگری رسید عمل نکرد پسرشو را از دست داد.اگه به حضرت زینب اعتقاد داری این پیامو واسه 20 نفر بفرست
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)