سلام .
مشکل من کی حل میشه . توی سایت نمیتونم لوگین بشم . سرور من دان شده ... کلا تعطیل ... =d>
سلام .
مشکل من کی حل میشه . توی سایت نمیتونم لوگین بشم . سرور من دان شده ... کلا تعطیل ... =d>
ویرایش توسط behtash007 : June 3rd, 2013 در ساعت 11:53
امشب ساعت 00.30 در تاریخ 1392.03.05 یک سفارش رم یک گیگ داشتیم که تحویل داده شد و همچنین سفارش آقای tennisoccer تحویل داده شد از خرید شما دوست عزیز ممنون هستم پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
با سلام امروز در تاریخ
1392.03.05
در ساعت 2.00 بعد از ظهر یک سفارش داشتیم که تحویل داده شد از خرید دوست عزیز ممنون هستم در ضمن مجموع سفارش های امروز دو عدد سرور بوده است که فروش هم چنان ادامه دارد پیروز و موفق مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
با سلام امروز در تاریخ
1392.03.05
در ساعت 3.10 بعد از ظهر یک سفارش داشتیم که تحویل داده شد از خرید دوست عزیز ممنون هستم یک سفارش رم یک گیگ از محبت همه دوستان ممنون هستم با تشکر مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
درود و خسته نباشید دارم خدمت آقای بادپیما با اینکه تا به حال از شرکت های زیادی سرور تهیه کردم اما این بار پس از خرید از اقای بادپیما دلم نیومد بدون نظر این تایپیک رو ترک کنم هم سرعت سرور عالی هست و هم پشتیبانی فوق العادست.
تموم اینها به کنار کمتر از 15 دقیقه سرور رو تحویل دادند
بنده که ایشون رو تایید میکنم.با سپاس
ممنون از سرویس بسیار خوبتون بنده از چندین شرکت مختلف ویپیاس داشتم این اولین باری هستش که چنین کیفیتی رو تجربه کردم...
همچنین پشتیبانی بسیار عالی دارن...
تحویل سرویس در کمتر از ۱۵ دقیقه برای خودش رکورد هستش...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)