-
May 17th, 2013, 21:33
عضو انجمن
پاسخ : درگاه ملت خوبه یانه؟
با سلام
تغییر سیستم درگاه به پرداخت به شاپرک
اطلاعات کامل در سایت به پرداخت
-----
واریز ها به صورت آنی نمی باشد
-
-
May 17th, 2013 21:33
# ADS
-
May 17th, 2013, 21:34
بدون هیچ نوع مشکل چند ساه باهاش کار می کنیم
-
-
May 17th, 2013, 22:03
سلام
پارسيان و پاسارگاد بهتر از ملت هستند.
-
-
May 18th, 2013, 00:17
عضو جدید
-
-
May 18th, 2013, 00:27
درگاه پرداخت آنلاين بانک ملت مشکلات زيادی داره. مشکل اصلی اون هم اين هست که وبسرويس به شما وضعيت تاييد شده ميده اما پولی به حسابتون اعمال نميشه.
-
-
May 18th, 2013, 00:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samansystems
درگاه پرداخت آنلاين بانک ملت مشکلات زيادی داره. مشکل اصلی اون هم اين هست که وبسرويس به شما وضعيت تاييد شده ميده اما پولی به حسابتون اعمال نميشه.
جناب امیری شما انگار دل خیلی پری از بانک ملت دارین!
(الآن احتمال 99 درصد نقل قول میکنین که بنده یکی از همکارانش در مجموعه سامان سیستم هستم ! میدونم نیازی نیست بگین:دی)
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
May 18th, 2013, 00:52

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
(الآن احتمال 99 درصد نقل قول میکنین که بنده یکی از همکارانش در مجموعه سامان سیستم هستم ! میدونم نیازی نیست بگین:دی)
از شما دعوت ميکنم يکبار در دفتر شرکت سامان سيستم حاضر بشيد و از نزديک در مورد فعاليت های شرکت و پرسنل آشنا بشيد.
ايمان عليزاده، در خدمتتون هستم.
-
-
May 18th, 2013, 00:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samansystems
از شما دعوت ميکنم يکبار در دفتر شرکت سامان سيستم حاضر بشيد و از نزديک در مورد فعاليت های شرکت و پرسنل آشنا بشيد.
ايمان عليزاده، در خدمتتون هستم.
قبلا با این اکانت جناب امیری بودند که میامدند و ما ذهنیتمون روی آقای امیری مونده
شما درگاه ملت را از زرین پال برداشته اید؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2013, 00:59

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
قبلا با این اکانت جناب امیری بودند که میامدند و ما ذهنیتمون روی آقای امیری مونده
شما درگاه ملت را از زرین پال برداشته اید؟
انشالا اين ذهنيت اشتباه رفع ميشه. خيلی خوشحال ميشيم تو دفتر شرکت در خدمتتون باشيم تا از نزديک در مورد فعاليت ها و پروژه های شرکت آشنا بشيد.
درگاهی که روی زرين پال فعال هست موضوعش متفاوت هست. در صورت تمايل روی پيام خصوصی براتون توضيح ارائه ميدم. در همين حد بايد بهتون بگم که اون درگاه تحت نظر هست برای بدست اوردن مغايرت های موجود از طرف مرجعی که در حال برسی موضوع هست.
-
-
May 18th, 2013, 10:44
عضو انجمن
دوستان عزیز
سعی کنید به همدیگر کمک کنید تا یک مکان قدرتمند بسازیم نه همدیگر رو تخریب...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازclickchat به دلیل پست مفید