ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
سلام.دوست عزیز هر وقت میرم سایتتون ، انلاین نیستید.یه ایمیل فرستادم به شما ولی جواب ندادید.
قضیه از این قراره که من یه دامین دات کام دارم که میخوام تمدیدش کنم.وسفارش دادم و فاکتور هم ایجاد شد.ولی مشکل اینجاست که من دامین ام یه جای دیگه هست و میخوام بیارم اینجا تمدید کنم ، ولی هیچ گزینه ایی برای انتقال و یا شناسه ی شما برای انتقال به رسیلری دایرکت ای شما وجود نداره و من اگه فاکتور رو واریز کنم عملا نه دامین ام منتقل میشه به رسیلری شما و نه تمدید میشه .درست میگم ؟
حالا بفرمایید تکلیف چیه و باید چیکار کنم ؟
با تشکر
سلام ،
ما همیشه آنلاین هستیم ، باید از طریق تیکت اقدام کنید برای سوالات نه از طریق ایمیل ،
باید از طریق قسمت انتقال دامنه اقدام کنید و پرداخت رو انجام بدید تا براتون شناسه ایجاد بشه ،
بعد از اون باید دامنتون رو از پنل قبلی انتقال بدید به اکانتتون در پنل جدید ،
وقتی انجام شد ، تمدید دامنه از جانب ما صورت میگیره ،
یعنی شما نیاز به اطلاعات اکانت جدیدتون دارید برای انتقال نه اطلاعات ریسلری ما و اینکه همون طور که مشخصه تمدید همراه با انتقال اتوماتیک انجام نمیشه
ثبت دامنه های بین المللی و ملی ارزان تر از همه جا ، همراه با پنل مستقیم دایرکت آی | ir , com , net , org , in , biz , ...
نمایندگی رایگان ثبت دامنه دایرکت آی بر اساس slab3 ریسلرکلاب و برقراری کلیه تخفیفات
برام میتونید زودی همین امروز یه .us در پنل دایرکتی خودم ثبتش کنید؟شدیدا نیاز دارم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)