45$ b-)
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
کردی بلاگ هم هست ، 80$
یکی از دوستان داره خواستی پ . خ بده
45$ b-)
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
کردی بلاگ هم هست ، 80$
یکی از دوستان داره خواستی پ . خ بده
فقط میخواد آدم بدبخت کنه همین![]()
بفرما!
اين ميده 240:
سیستم وبلاگ دهی مشابه بلاگفا | راه اندازی سیستم وبلاگ دهی blogfa mihanblog
الان تستش کردم فکر نکنم ورد پرس باشه!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
سلام دوستان عزیز و گلم.. بنده مدیر بانو بلاگ هستم
این دوستون که میگه اسکریپت رو مفتی داده بیرونخودش 240 پای این سیستم پول داده
سایت irooniblog.com
و کسی که فرق وردپرس و سایر سیستم ها رو نمی دونه چطوری ادعای حاکمیت می کنه!
شما گفتی میخوای هک کنی؟خیلی جالبه! میگم اگه شما زیادی به خودت مینازی فقط یه دونه آی دی برای من هک کن! پولشم هر چقدر باشه پرداخت می کنم
قسمت جالب این ماجرا اینجا هست که طرف خودش هم نمی دونه اسکریپتی که پاش پول داده چی هست؟ و اینکه میگه باگ داره و خودشم داره استفاده می کنه! حتما میخواد بگه باگش رو گرفته
آقا زیادی گیر بدیم میگه وردپرس رو خودم نوشتم
موفق و سربلند باشید
ویرایش توسط aghaee : March 7th, 2010 در ساعت 23:13
در ضمن یک غلط املایی زشت داشتی....http 403 - forbidden
this area is forbidden.
Suggestions
* try again
* go to http://irooniblog.com/
* try finding an archived copy in the wayback machine.
Why am i seeing this page?
The alexa toolbar offers suggestions when the page you are looking for cannot be found.
من موندم اصل اين اسكريپت رو كي نوشته؟همه دارن برا خودشون به يك قيميتي ميفروشنش!بيچاره برنامه نويسش.
چند وقت پيش هم يكي از كساني كه اسكريپت رو داشت از من خواست اسكريپت رو ارتقا بدم( ولي چون صاحب اصلي رو نميشناختم قبول نكردم).از طرف خواستم بخشي از اسكريپت رو برام سند كنه تا روش نظر بدم كلاس ديتابيس رو فرستاد.
ديدم كلاس همون كلاس phpbb هست!(من سورس رو نديدم و ممكنه طرف الكي اين كلاس رو سند كرده باشه ولي فكر كنم درست سند كرد چون اميدوار بود براش ارتقا بدم)
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
يعني خود برنامه نويسش فري داد بيرون؟اگر اينطور هست و برنامه نويس رايگان داده بيرون، لطفا لينك دانلود رو بذاريد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)