مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
سرور رو بستن
داداش من مصرف خاصی ندارم
مصرف کاملا عادی هست
سلام
باید بگم که بهتربن دیتاسنتر و بهترین ارائه دهنده های وی پی اس رو ما کاربران انتخاب میکنیم
شما هم میتونید در همین انجمن جستجو کنید سرویس دهنده های خوبی رو پیدا میکنید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
شرکت ثبت شده گزینه ای هست که کار خاصی برای شما نمیکنه
الان با هزینه 50 هزار تومان هر کسی که 18 سال تمام داشته باشه میتونه شرکت ثبت کنه !!!
سلام
مطالب بچه ها رو خوندم و گفتم اتفاقای که برا خودم افتاده رو بگم
من از یه سایتی وی پی اس گرفتم که با قیمیت 20 هزار تومن : رم 1 گیگ ، پهنای باند نامحدود و هارد 40 گیگ میداد.
ماه اول خوب بود تا این که رسید سر صورت حساب ها!
بعد از پرداختشون وی پی اس بالا نیومد که به سختی با پشتیبانیش تماس گرفتم و بعد از گفتن مشکل ، پشتیبانی برگشته میگه شما صورت حساب رو پرداخت نکردین . بگذریم . بعد از چند روز وی پی اس برگشت .(من سایت دانلود دارم و از وی پی اس به عنوان هاست دانلود استفاده می کنم پس میتونید تصور کنید که چند روز قعطی وی پی اس چه قدر برای سایت من بده)
ماه بعد شد و حالا باز هم همون مشکل قبلی رو خوردم ولی ایندفعه میگه کلا وی پی اس رو حذف کرده و میگه بیا یه وی پی اس دیگه بدم
من نمیدونم طرف فازش چیه؟؟؟
بدون فایل های سایت ، من وی پی اس رو میخوام چیکار ، تازه این طور که به نظر میاد این میخواد هر ماه وی پی اس رو حذف کنه دوباره یکی دیگه بده
دوستان دیگه دارم دیوونه میشم از بس با این آقای به ظاهر محترم سر و کله زدم .
اگه بتونید یه سایت با این امکانات و یا وی پی اس بهم معرفی کنید . ممنون میشم.
شرمنده که سرتون رو درد آوردم ولی این تجربه شخصیم بود خواستم بگم تا اگه کسی خواست وی پی اس بگیره اول راجع به پشتیبانیش تحقیق کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)