جسارتا من نفهمیدم شما واسه خودت میخوای یا کسه دیگه ؟ اگه قرار باشه کسی رو بگیرن یا هر چی اون کسی هست که دامین تو پنلش هست و به ثبت کننده ربطی نداره .
جسارتا من نفهمیدم شما واسه خودت میخوای یا کسه دیگه ؟ اگه قرار باشه کسی رو بگیرن یا هر چی اون کسی هست که دامین تو پنلش هست و به ثبت کننده ربطی نداره .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
سعی کنید سایت هایی که ***** میشن ثبت نکنید از ماگفتن !
دوستان پس نظرتون در مورد این موضوع چیه
با چه دامنه بزنیم چون همش سایت های موزیک ف ی ل ت ر میشن با چه دامنه بزنیم که هم ارزون باشه هم به صرفه
دوست عزیز پیشنهاد میکنم درصورتی که فعالیت شما غیر مجاز است
ویا سایت شما در مورد مسائل حنسی وف ی ل ت ر شکن که ممکن است پیگری شود
از دامنه های ملی استفاده نکن این تعهد نامه در اینده بر علیه شما استفاده میشود
اما اگر سایت شما موزیک است وگاهی این گونه سایت ها ف ی ل ت ر شود مشکلی نیست کمتر این موارد پیگیری میشود
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
باتوجه به این که امار ف ی ل ت ر شدن دامنه ها و جرایم رایانه ای بالا رفته است نیک نیز مقداری نسبت به قبل سخت تر میگرد
بهتر است از دامنه های بین المللی استفاده کنید
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
البته لازم به ذکر هست من این دامنه رو قبل هم ثبت کردم یک سال پیش و ***** شد و موقع تمدید دیگه تمدید نکردمش و الان دوباره سفارش دادمش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)