مشکل شما اینه با مشتری راه میاید اینجوری.
مشتری وقتی پرداخت نمیکنه چرا تحویل میدید که 5 تومن بمونه بعدا بیاد بده ؟
بچه بازی نیست که این جنس این قیمته میخواد بخواد نمیخواهد هم نخواد کسی مجبور نکرده بخره که.
مشتری ها البته همشون نه بعضی هاشون که مثلا اینجورین هم اول میان میگند این همکارتون میده مثلا 40 تومان شما چرا گرانترید. وقتی 40 هم بکنید باز میان میگن تخفیف نمیدید ؟ چرا با ما راه نمیاد همه راه میان.!!! یک جوری رفتار میکنند از 100 تا فحش بدتره انگار ما اینجا نشستیم زیر باد کولر داریم تخمه میشکنیم. حساب نمیکنند کلی خرج و مخارج هست برای یک میزبان. از کارمند گرفته تا ...
به نظر من آدم 10 تا مشتری درست داشته باشه 100 تا اینجوری نداشته باشه
کمی در پشتیبانی و راه آمدن با مشتریهاتون تجدید نظر کنید درست میشه. (مثل تمام شرکت های بزرگ)
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : April 30th, 2013 در ساعت 14:01
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام وهاب جان
من هم با نظر جناب سجادیه موافقم. شما اینقدر خوبی که همه را به چشم خودت می بینی. متاسفانه بعضی از مشتری ها هم سواستفاده می کنند. شما از اول باید باهاش رسمی و جدی صحبت می کردید شما که می دونی قالب مشکلی ندارد اصلا نباید براش کاری می کردید. مثلا همین نصب whmcs مسئولیت شما نیست که؟ حالا طرف بلد نیست، بره یکم خرج کنه یکی براش درست کنه!!
کلا سعی کن رفتارت با مشتری در چارچوب خدمات باشد نه بیشتر و نه کمتر. اگر تقاضای بیشتری دارد با هزینه انجام بده یا اصلا قبول نکن و بگو خارج از وظایف پشتیبانی می باشد.
خودتم اذیت نکن!
موفق باشی
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
سلام داداشم خوبی؟
زیاد اعصاب خودتو با این چیزا خورد نکن عزیزم
دیگه مشتریه
خودمم الان یه مشتری دارم ماله قم هستش از پارسال شهریور هر روز زنگ میزنه میگه بیا اینو تغییر بده بیا اونو تغییر بده شمارشو حفظ شدم!
باهاشون هم که بد حرف بزنی میگن ***
در کل خیلی به خودت فشار نیار ناراحتم نباش این چیزا عادیه و پیش میاد.
من هم با RoobinaServerموافقم ادم باید تا اندازه ای با مشتریان راه بیاد
ارائه شماره تلفن زیاد کار مناسبی نیست .
شما هم رسمی با مشتریتون صحبت کنید و وظایفتون رو داخل قوانین درج کنید و مشتری قبل از ثبت نام و یا سفارش هر نوع محصولی ، کامل قوانین رو مشاهده کنه .
سلام عشقم(توی متفرقه است و این خوبه)
این همون کاربر مشترک نیست؟
انصافا وهاب توی بخش پشتیبانی عالی است و اطلاعات کامل میدهد من که فوق العاده ازش راضی ام توی پشتیبانی آنلاین سرور هر روز مقداری به بنده وقتشون را میسدهند و کمک میکنند واقعا جوری نیس که بگیم نگفته و فلان و بهمان
انصافا چنین مشتریانی ارزش کار کردن باهاش وجود ندارد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)