-
April 29th, 2013, 11:56
عضو انجمن
پاسخ : مخابرات یا اسیاتک؟!!
سلام
نماینده اسیا تک هستیم کیفیت خوبی داره و قیمت خوب اگر استان همدان هم هستید خواستید تخفیف میتونم بدم روی هر پکیج بهتون
موفق باشید
-
-
April 29th, 2013 11:56
# ADS
-
April 29th, 2013, 15:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shingo
مخابرات با اسیاتک یا هر شرکته دیگه قابل مقایسه نیست
از مخابرات فقط وقتی باید سرویس بگیرید که گزینه دیگه ای نداشته باشید
دقیقا همینه
-
-
April 29th, 2013, 15:38
سرویس مخابرات افتضاح هست و اگر به مشکلی هم بر بخورید پشتیبانی ندارید و فقط در چند ساعت پشتیبانی هستن که اونم ممکنه جواب ندن
ولی شرکت های خصوصی بعضی هاشون خیلی پشتیبانی عالی دارن شرکتی که من ازش گرفتم 24 ساعته پشتیبانی میده و شده ساعت 2 یا 3 صبح زنگ زدم بر داشتن و با کمال احترام جواب گو بودن
به قول دوستمون اگر دیگه هیچ انتخابی نباشه برید سمت مخابرات
-
تعداد تشکر ها از bamahost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
PardakhtNet
مخابرات فقط به این می نازه که داره نامحدود میده!
من خودم دارم اینترنت صبانت ارائه میدم سرعت 128 با سرعت 70 تا 130 سرعت دانلود میده
ولی مخابران سرعت 128 خودشو بکشه 15 میده
اگر تهران هستید می توانم اینترنت صبانت برای 2 ماه با سرعت 256 بهتون تست بدم و اگر دوست داشتید تمدید کنید
حرفتون کاملا غیر قابل منطقیه
اینترنت نامحدود مخابرات با سرعت 256 حجم نامحدود
سرعت دانلود 140 الی 380 کیلوبایت
سر ده روز 90 گیگ دانلود کردم
شماره تلفن پشتیبانی هم : 2020
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
cityhost
حرفتون کاملا غیر قابل منطقیه
اینترنت نامحدود مخابرات با سرعت 256 حجم نامحدود
سرعت دانلود 140 الی 380 کیلوبایت
سر ده روز 90 گیگ دانلود کردم
شماره تلفن پشتیبانی هم : 2020
شما دارید ماهی چند می دید؟؟
من از انواع وایمکس تا ..... کار کردم و نمایندگی صبانت هستم همچین چیزی ندیدم!
تو این سایت از 100 نفر پبرسید که ایا مخابرات بهتره یا شرکت خصوصی یکنفر شاید بگه خوبه
اگر همیچن سرعتی شرکت مخابرات بده کل شرکتهای خصوصی از پارس انلاین تا... باید جمع بشن!
-
-
عضو انجمن
من که از مخابرات کرج استفاده می کنم خیلی راضی هستم 512 نامحدود گرفتم سرعت دانلود میانگین 60 می باشد ماه گذشته 21 گیگ دانلود کردم.پشتیبانی هم آخه مشکلی پیش نیومده که زنگ بزنم ! برای adsl چه مشکلی می خواهد پیش بیاد؟ انصاف داشته باشیم مخابرات اینقدر ها هم که میگین بد نیست من شهرهای دیگه رو نمی دونم ولی مخابرات مرکزی کرج (شهید نصرآبادی) هیچ مشکلی نداره
آخه کدوم شرکت خصوصی اجازه میده برای یک ماه 21 گیگ دانلود کنی؟ اونم با ماهی 20 هزار تومان
-
-

نوشته اصلی توسط
shahmoradi
من که از مخابرات کرج استفاده می کنم خیلی راضی هستم 512 نامحدود گرفتم سرعت دانلود میانگین 60 می باشد ماه گذشته 21 گیگ دانلود کردم.پشتیبانی هم آخه مشکلی پیش نیومده که زنگ بزنم ! برای adsl چه مشکلی می خواهد پیش بیاد؟ انصاف داشته باشیم مخابرات اینقدر ها هم که میگین بد نیست من شهرهای دیگه رو نمی دونم ولی مخابرات مرکزی کرج (شهید نصرآبادی) هیچ مشکلی نداره
آخه کدوم شرکت خصوصی اجازه میده برای یک ماه 21 گیگ دانلود کنی؟ اونم با ماهی 20 هزار تومان
بنده هم کرج هستم و حرف ایشونو تایید میکنم!
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shahmoradi
بستگی به مرکز و درخواست اینترنت اون مرکز داره
خودم برام منزل به علت پشتیبانی نکردن هیچ شرکتی دارم استفاده می کنم 1024 دارم می خواید پینگ بگیرم تا برسی کنید اینترنت ما چی هست؟
البته مخابرات داره کلی ضرر میده و در حال تغییر سیستم خود است و می خواد سرویس خود را از نامحدود به حجمی تغییر بدهد
-
-

نوشته اصلی توسط
PardakhtNet
خودم برام منزل به علت پشتیبانی نکردن هیچ شرکتی دارم استفاده می کنم 1024 دارم می خواید پینگ بگیرم تا برسی کنید اینترنت ما چی هست؟
البته مخابرات داره کلی ضرر میده و در حال تغییر سیستم خود است و می خواد سرویس خود را از نامحدود به حجمی تغییر بدهد
هیچوقت سرویسش رو حجمی نمیکنه بلکه در کنار نامحدود سرویس حجمی میخواد بذاره
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
PardakhtNet
من که در حال حاضر از سرویس نامحدود مخابرات استفاده می کنم و ماهی هم حداقل 15 گیگ دانلود رو دارم تا حالا که موردی مبنی بر مصرف بیش از حد مجاز نبوده در ضمن من می توانم از طریق سایت خود مخابرات سرویس نامحدود را به سرویس حجمی تغییر بدم که در اون صورت باید از خود سایت پین کد خریداری نموده و به میزان لازم حساب خودم را شارژ کنم.
قبلا هم 128 نامحدود شاتل داشتم با هزینه ماهیانه 29 تومن در شاتل سیاست این جوریه که کاربر اوایل دوره نامحدود سرعتش خیلی بالاست مثلا 128 با 100 کیلوبایت دانلود میکرد وقتی که شاتل می بینه کاربره می خواهد سواستفاده بکنه سرعتشو می یاره پایین تا نتونه زیاد دانلود کنه اگه از اول مثل کاربر عادی زیاد دانلود نکنی تا اخر دوره یک ماهه سرعت بالایی داری.
از نظر بنده بین شبکه شاتل و مخابرات مرکزی کرج هیچ فرقی نداره قبلا دو سال پیش شبکه شاتل تو منطقه ما هی قطع میشد (قطعی های طولانی) با پشتیبانی هم که تماس می گرفتی میگفت الان تا چند دقیقه دیگه درست میشه ولی تا چند ساعت خبری نمیشد در حالی که تو همون روزا شبکه مخابرات هیچ قطعی نداشت.
ولی خداوکیلی هیچی مثل نامحدود مخابرات حال نمیده
-