-
April 28th, 2013, 10:16
پاسخ : کمک برای vip سایت فیلم و سریال

نوشته اصلی توسط
hades_54
بله اول باید iis رو کامل نصب کنید و برای راحتی یه دامنه یا ساب دامنه بهش اضافه کنید
بعدش میتونید اجازه خوندن فایل هارو فقط به کسانی که اکانت دارن بدید و اکانت بسازید
از نظر کندی سرعت خیالتون راحت باشه (برای سروری که فقط برای دانلود هست از iis معمولا استفاده میشه)
اوکی ممنون یعنی iis رو کانفیگ کنم برای اف تی پی همین ایا میشه رو همین اچ تی تی پی یوزر پس گذاشت با همین iiis یا نمیشه و اینکه
ایا در کار با فایل زیلا و یا iis هیچکدوم افت سرعت ندارن اگه شما باشید ایا iis رو نصب میکنید یا فایل زیلا
-
-
April 28th, 2013 10:16
# ADS
-
April 28th, 2013, 15:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nima19
اوکی ممنون یعنی iis رو کانفیگ کنم برای اف تی پی همین ایا میشه رو همین اچ تی تی پی یوزر پس گذاشت با همین iiis یا نمیشه و اینکه
ایا در کار با فایل زیلا و یا iis هیچکدوم افت سرعت ندارن اگه شما باشید ایا iis رو نصب میکنید یا فایل زیلا
والا تا جایی که من میدونم باید iis رو نصب کنید بعد فایل زیلا رو و با فایل زیلا کار کنید
شاید هم من اشتباه میکنم
ولی اگه پورت و رم شما کم نیاره که خودتون میتونید مقدار مصرفش رو چک کنید خیر هیچ افت سرعتی نخواهید داشت
-
-
April 28th, 2013, 18:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hades_54
والا تا جایی که من میدونم باید iis رو نصب کنید بعد فایل زیلا رو و با فایل زیلا کار کنید
شاید هم من اشتباه میکنم
ولی اگه پورت و رم شما کم نیاره که خودتون میتونید مقدار مصرفش رو چک کنید خیر هیچ افت سرعتی نخواهید داشت
با سلام
دوست عزیز وقتی شما از ftp استفاده میکنید دیگه نیازی به IIS نیست و وقتی هم از http استفاده میکنید نیازی به فایل زیلا نیست
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 18:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nima19
برای اف تی پی چه چیز هایی باید کانفیگ بشه رو ویندوز سرور 2008
ایا اچ تی تی پی هم میشه مثل اف تی پی کاربر ساخت و پوشه ساخت که دیگه لینک درسایت نگذاشت و هر سریال رو فقط ادرس پوشه اش رو داد
1-برای اف تی پی موارد زیادی هست مثل filezilla - wing و ...
2- بله امکانش هست
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
April 28th, 2013, 22:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
دوست عزیز وقتی شما از ftp استفاده میکنید دیگه نیازی به IIS نیست و وقتی هم از http استفاده میکنید نیازی به فایل زیلا نیست
خیلی ممنون ولی خوب وقتی iis رو نصب میکنیم میشه باهاش ftp هم ساخت دیگه,در ضمن روی iis مانور بیشتری میشه داد نه؟
-
-
April 28th, 2013, 23:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hades_54
خیلی ممنون ولی خوب وقتی iis رو نصب میکنیم میشه باهاش ftp هم ساخت دیگه,در ضمن روی iis مانور بیشتری میشه داد نه؟
بله دوست عزیز میشه اما چرا باید اینقدر بپیچونی خودت رو وقتی ایشون فقط می خواد بر پایه ftp و ایجاد یوزر و پسورد شروع به اکانت دهی کنه؟
وقتی حرف ftp میاد و ایجاد اکانتینگ ویژه دیگه به مانورهای IIS نیاز نیست.
پاسخ به استارتر:
دوست عزیز شما نیاز به نصب IIS ندارید فقط برنامه FTP منیجر مثلا Filezilla Server رو نصب و تنظیم کنید.
موفق باشید
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
-