اونور یه اسکریپت نوشتی که نمیدونی رمز مدیریتش چیه حداقل میتونی ریست کنی چون توی اون یکی تاپیکت نوشتی به php آشنایی داری
منظورتون رو متوجه نميشم؟
اونور یه اسکریپت نوشتی که نمیدونی رمز مدیریتش چیه حداقل میتونی ریست کنی چون توی اون یکی تاپیکت نوشتی به php آشنایی داری
منظورتون رو متوجه نميشم؟
کجا بری ؟1eng.ir
ممنون اما دوباره بايد برم اين چند روز تعطيلي بيكار بودم گفتم بيام سري به عزيزان بزنم
تازه میخواستم ببینم اگه وقت خالی داری بزنم تو کار همکاری ... البته نه مثه دفعه ناموفق قبلی!
@Yashar1989
bepad گفته که اگه روی لوکال نصبش کنید آدرس مدیریتش اونی میشه که داده
یعنی محل نصب + pwd-mgr
Yashar1989
بنده مثل اون كساني كه شما ديديد نيستم از دنيايي هاستينگ و كار كردن با ادم هاي با شخصيتي مثل شما باعث شد كه من و امسال من از دنيايي مجازي زده بشن و كناره كشي كنند نه عزيزم همه ادم ها اون كارايي كه تو فكر شماست نمي كنن اشتباه از منه كه بي خودي ميام خوبي كنم و تايپك رو روشنتر كنم حالا يكي هم مياد مثل شما به ما تهمت ميزنه (براتون متاسفام كه سطح فكري تون در اين حجم هست)
1eng.ir جان
نظر لطف شماست ما كه از شما و دوستان هميشه جز خوبي چيزي نديدم
اما راستش من يه بورس تحصيلي گرفتم تا 15 روز ديگه تقريبا بايد برم اقا امير هم تا حدودي در جريان هستند الان كه سيستم هامو دارم به قيمت هايي ميفروشم كه بعضي از عزيزان به ما شك كنن و تهمت بزنن دليل اينه كه چون برم تا چندين سال نيستم و بعد از اونم احتمالا افتخار همرايي شما رو ندارم فكر عاقلانه اين بود كه در ميدان دوستي يك كمكي به دوستانم كرده باشم كه از اين فرصت استفاده كنن
سلام
اتفاقاً منظور من از این حرفها تهمت زدن نبود
میخواستم موضوع برام روشن تر بشه
اون طرف یه سیستم فروش کارت شارژ رو که خودتون نوشتید میفروشید
این طرف یه سیستم فروش کارت شارژ که یه شرکت دیگه نوشته رو به اشتراک میزارید
از نظر خود شما این درسته؟
......
دوست عزيز ياشار جان لطفا خواهش ميكنم فردا برو يك عينك با نمره 10000000000000 بگير لطفا
شما برو اول تاپيك ببين اين تاپيك رو كي زده كه انتشار داده
من يا god
واقعا نميدونم چي بگم .
عینک لازم ندارم چون اینو میبینم:
http://www.webhostingtalk.ir/f42/%D8...830/#post76246
......
عزيزم شما كارت از عينكم گذشته يه ميكروسكوپ الكتروني لازم داري
اما اشكال نداره اين عكس ببين
http://up.iranblog.com/37261/1265900233.gif
شما نميتوني تشخيص بدي چه كسي تاپيك زده اونوقت اومدي ايراد ميگيري
واقعا عجب ادمايي يافت ميشه
تیکه ی چشاتو باز کن خیلی باحاله
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)