پس بدرد ما نمی خوره ؟![]()
زرین پال به جای جایزه دادن به نظرم بهتره سرعت واریز کردنش رو بیشتر کنه
من میخواستم از زرین پال استفاده کنم وقتی فهمیدم سرعت واریزش پایینه دارم الان از یه سیستم مشابه استفاده میکنم اما دوست دارم اگه زرین پال سرعتش بیشتر بشه از زرین پال استفاده کنم
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
برای اينکه ماهيت زرين پال و قرار داد های بسته شده اون با سايت های ديگه متفاوت هست.
سايت زرين پال به منظور تضمين تراکنش بوجود اومده تا هم مشتری و هم خريدار بتونن در کمال آرامش خريد و فروش خودشون رو انجام بدن.
در واقع اگر قرار بود همون سرويس بانکی ارائه بشه هيچ بانکی اجازه فعاليت به سايت زرين پال نميداد. تضمين تراکنش به اين معنی هست که مشتری بتونه خيالش از بابت خريد راحت باشه و فروشنده هم دغدغه های موجود فعلی رو تا حد امکان نداشته باشه.
تفاوت زرين پال با سايت های مذکور اين هست که فعاليت زرين پال مورد تاييد و نظارت بانک های طرف قرار داد هست و خود شرکت سامان سيستم هم يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که به تاييد اوليه اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی رسيده. (در حالی که هيچکدوم از سايت های مشابه که زمان واريز هاشون غير منطقی هست به تاييد اين اداره هنوز نرسيدن.) برای اطلاعات بيشتر در اين زمينه به آدرس زير مراجعه کنيد:
کد:http://www.shaparak.com/ir/members/psp.aspجالبه بدونيد از وفتی سرويس های جديد اومدن و کاربرا تونستن کيفيت سرويس دهی، تعداد تراکنش های موفق، سرعت اتصال و موارد مشابه رو مقايسه کنن حجم تراکنش ها و تعداد کاربران استفاده کننده از سرويس زرين پال بيشتر هم شده.واسه همینه کاربرا سمت سیستمای دیگه جذب شدن اکثر دیگه
ویرایش توسط samansystems : June 7th, 2013 در ساعت 08:54
اگر در زمان خريد از پذيرندگان در سايت وارد شده باشيد به طور خودکار و توسط سيستم در اين قرعه کشی شرکت داده خواهيد شد.پس بدرد ما نمی خوره ؟
زرین پال تایید میشه
ویرایش توسط hostfire : June 7th, 2013 در ساعت 10:28
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
احساس ميکنم شما سايت ديگه ای رو با زرين پال کلا اشتباه گرفتيد![]()
1. همونطور که پيشتز از اين گفته شد مجوز ها و قرار دادهای صادر شده برای سايت زرين پال با چيزی که شما فکر ميکنيد متفاوت هست. در واقع اگر قرار بود همون سرويس بانکی ارائه بشه و همه تراکنش ها بعد از يکروز تسويه بشه و هيچ تضمين تراکنشی صورت نگيره، هيچ مجوز فعاليتی صادر نميشد و هيچ اجازه فعاليتی داده نميشد. نتيجه اين ميشد که زرين پال الان درگاهاش برای سايت ديگه ای صادر شده بود و داشت به صورت غير قانونی انواع و اقسام سرويس ها رو ارائه ميداد تا روزی که جلو فعاليتش گرفته ميشد. شما احتمالا نميدونستيد با چه هدفی ميخواين اينکار رو انجام بديد. نمونه دوستانی که مثل شما بدون هدف درست فعاليت ميکردن و ميکنن زياد هست. اما هدف زرين پال تضمين تراکنش ها برای فروشنده و خريدار هست.
2. اگر مدارک خواسته شده رو صحيح و دقيق ارسال کنيد همون بار اول تاييد ميشيد. هر هفته ده ها کاربر توی زرين پال به سطح تاييد طلائی ميرسن و مدارک رو هم يکبار و فقط يکبار پست ميکنن. شما احتمالا يا جای ديگه ميفرستاديد يا اصلا نخونده بوديد چی بفرستيد. با اين حال شناسه کاربری زرين پال خودتون رو بديد تا پيگيری بشه و شفاف سازی برای ساير کاربران انجام بشه.
تراکنش های خروجی کاربران طلائی 8 تا 36 ساعت کاری بعد از درخواست واريز ميشه. چيزی خارج از اين روال نبوده و نخواهد بود. شناسه کاربری خودتون يا شماره تراکنش خروجيتون رو بديد تا شفاف سازی بشه ؟
3. شما اگر از بقيه پذيرنده های زرين پال خريد کنيد 1 ريال هم کارمزد پرداخت نميکنيد. قوانين سايت زرين پال بر مبنای کارمزد 2.5% هست. شما ميتونيد همين الان سايتی رو پيدا کنيد که از شما کارمزدی نميگيره و پول رو هم سريع براتون واريز ميکنه. اگر ميتونيد اطمينان کنيد بهش، حتما باهاش کار کنيد.
مقايسه سايت زرين پال با برخی سايت های بدون پشتوانه که در فعاليت مشابه ارائه ميدن اشتباه هست. بعضا پيش اومده برخی از سايت ها حتی يک آدرس و شماره تلفن درست هم روی سايتشون قرار ندادن. حال اينکه شرکت سامان سيستم مجری سايت زرين پال به عنوان يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک به تاييد اوليه اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی رسيده و ميتونيد نام اون رو در ليست شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک مشاهده کنيد. سامان سيستم در حال حاضر در حال پياده سازی الزامات امنيتی هست و انشالا بزودی به عنوان psp در اين زمينه فعاليت خواهد کرد.
ویرایش توسط samansystems : June 7th, 2013 در ساعت 11:00
برای اطلاع کاربران بايد عرض کنم که مدير سايت wir******** تا کنون هيچ اقدامی برای ارتقا به سطح تاييد طلائی نداشتن و حساب کاربريشون هم تا اين لحظه در زرين پال فعال هست:
کد:https://ir.zarinpal.com/webservice/Trustlogo/wir********
واقعا شما با زرين پال کار کرديد يا با سايت ديگه ای ؟چرا من باید برای 860.000تومن واریز وجه حدود 18000 تومن کارمزد بدم؟در صورتی که جاهای دیگه با 1200 تومن میتونم این کار رو بکنم در صورتی که 12 ساعته هم برام میریزن
همه کاربرایی که يکبار درخواست بالاتر از 400 هزار تومان داشتن يا يکبار قوانين سايت رو مطالعه کردن ميدونن کارمزد تراکنش های خروجی زرين پال برای ارقام بالاتر از 400 هزار تومان 1.9% هست يعنی برای 860 هزار تومان شما کمتر از 16500 تومان کارمزد پرداخت ميکنيد. تازه اون هم در صورتی که درخواست واريز بديد و اگر از بقيه فروشنده ها خريد کنيد کارمزد شما 0 درصد هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)