-
September 7th, 2013, 08:35
عضو جدید
پاسخ : برداشتن گذینه های اضافه موقع ثبت نام در whmcs

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
تنها چیزی که در تنظیمات قسمت Other وجود داره امکان Optional کردن فیلد هایی است که بصورت پیشفرض Required هستند. با چک زدن این موارد فقط بصورت اختیاری در می آیند ولی از فرم ثبت نام خذف نمی شوند.
لازم به ذکر است اگر ایشون این موارد را چک بزنند، دیگر در Edit ای که خدمت شون توضیح دادم نیازی به وارد کردن مقادیر برای صفت value تگ ها نیست...
من این کار رو انجام دادم
همچنین اومد از فایل clientregister.tpl کد های فیلد های اضافی رو هم پاک کردم
اما باز میزنه
نام خانوادگش خود را وارد نکرده اید
-
-
September 7th, 2013 08:35
# ADS
-
September 7th, 2013, 15:03

نوشته اصلی توسط
keylight
من این کار رو انجام دادم
همچنین اومد از فایل clientregister.tpl کد های فیلد های اضافی رو هم پاک کردم
اما باز میزنه
نام خانوادگش خود را وارد نکرده اید
نباید پاک کنید، صرفا باید Hidden کنید توسط CSS و نیز مقادیر پیشفرض در صفت value آن ها وارد نمایید...
-
-
September 7th, 2013, 16:02
عضو انجمن
-
-
September 7th, 2013, 20:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
نباید پاک کنید، صرفا باید Hidden کنید توسط CSS و نیز مقادیر پیشفرض در صفت value آن ها وارد نمایید...
ببین هیدن هم میکنم اما به مث نام خانوادگی گیر میده
با این که اون تیک رو تو پنل whmcs هم زدم که این موارد در اطلاعات کاربری طرف قابل ویرایش نباشه
-
-
September 7th, 2013, 20:34

نوشته اصلی توسط
keylight
ببین هیدن هم میکنم اما به مث نام خانوادگی گیر میده
با این که اون تیک رو تو پنل whmcs هم زدم که این موارد در اطلاعات کاربری طرف قابل ویرایش نباشه
ببینید شما یک مقدار پیشفرض هم باید وارد کنید ولی به این معنی نیست که هر چه دوست داشتید بگذارید، چون در مرحله بعد مقادیر رو Validate می کنه. مثلا برای شماره تلفن یک عدد حداقل 5 رقمی می بایست قرار داد. برای نام و نام خانوادگی هم می بایست در هر یک حداقل چند کاراکتر وارد کنید.
-
-
September 7th, 2013, 21:26
عضو جدید
همه رو n/a بزنیم مشکلی داره ؟
-
-
September 7th, 2013, 21:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
keylight
همه رو n/a بزنیم مشکلی داره ؟
همه رو رو n/a میزارم باز هم مشکل داره حالا اینبار برم یه مقدار ثابت واسشون وارد کنم ببینم جل میشه
-
-
September 8th, 2013, 00:28

نوشته اصلی توسط
keylight
همه رو رو n/a میزارم باز هم مشکل داره حالا اینبار برم یه مقدار ثابت واسشون وارد کنم ببینم جل میشه
برای آدرس و شهر و استان می تونید N/A بگذارید ولی برای شماره تلفن فقط عدد بیش از 5 رقم... کشور هم حتما باید یکی از موارد لیست باشه... نام و نام خانوادگی رو نمیتونید حروفی مثل / درش قرار بدهید...
یک نکته دیگه... یک سری از این فیلد ها در WHMCS اجباری هستند و حتما باید پر بشوند، برای دیدن آن ها می توانید به قسمت تنظیمات و Tab آخر بروید و گزینه هایی که به عنوان Required تیک خورده اند را مشاهده کنید...
-