همه نکته ها رو گفتید ، بعضی وقت ها هم ، Trial میگیرند و به مشتری میدن .. ، کمتر میشه بچه ها دقت کنند ..
همه نکته ها رو گفتید ، بعضی وقت ها هم ، Trial میگیرند و به مشتری میدن .. ، کمتر میشه بچه ها دقت کنند ..
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
همونطور که دوستمون گفت دایرکت ادمین اصلا ترایال نداره و باید خریداری شه از همون روز اول
من که ندیدم کسی رایگان بده ولی اگر هم میده از جیبش پول داده و خریده و صلاح دونسته مدتی رایگان سرویس بده!
تریال داره من خودم چندین بار گرفتم ! Mark یک ماه تریال میده !اما با دنگو فنگ. باید برید لایسنس سفارش بدید و بعد ایمیل بزنید به بخش فروششون و درخواست تریال بدید واسه اون آی پی که باهاش سفارش دادید !یک ماه تریال میدن !
من الان از WholeSaleInternet سرور اختصاصی دارم که لایسنس دایرکت ادمین رو مجانی دادن. یعنی نوشتن فقط 5$ Setup Fee اما همون رو هم نگرفتن و لایسنس رو فرستادن!
ویرایش توسط scorp : April 23rd, 2013 در ساعت 01:51
دایرکت ادمین یه نوع لایسنس داره به اسم internal که مخصوص دیتاسنتر ها و افرادی هست که سرور اجاره میدن
DirectAdmin Web Control Panel Pricing
این نوع لایسنس فقط مخصوص سرور های داخل همون دیتاسنتر هست و جای دیگه نباید استفاده بشه
برای مثال فراسو روی vps ایرانش رایگان دایرکت ادمین میده وقتی داخل License قسمت admin برید نوع لایسنس اینه:
INTERNAL LICENSE -- This special license may not be resold or transferred. For internal datacentre use only. Please contact your server provider for control panel and system technical assistance. Please report unauthorized reselling to sales@directadmin.com
دقیقا همون نوع لایسنس که گفتم ، این لایسنس قیمتش ارزونتره و معمولا یه تعدادی لایف تایم میخرن که دیگه هزینه ای ماهیانه براش پرداخت نکنن ...
با سلام
ممکنه نال شده باشه و ممکن هم هست که این هزینه رو با نام هزینه سرور همون اول از شما می گیرین بعد میگن کنترل پنل هم رایگان!!!
البته ممکنه این کار رو هم نکنن ولی بعد از خرید برای هر مشکل کوچکی از شما هزینه بگیرن که پول کنترل پنل هم ازش در بیاد....
و به ندرت هم ممکنه تبلیغاتی باشه!
این دوستان معمولا اکثراشون از لایسنس های آف تایم استفاده میکنند
خیلی راحت
برای اونا هزینه ای نداره
برای شما هم هزینه ای نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)