The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
خوب من هم به یک پیش بینی نیاز داشتم.
قیمت برای من مهم نیست . مهم کیفیت کارم هست. خوب به هر حال کی از قیمت کم و کیفیت عالی بدش میاد؟
در ضمن یک نکته فراموش کردم بگم که این سرور قسمتی از سرورهای دیگه رو در بر میگیره. یعنی بار سیستم و سایت ها بر روی چند سرور تقسیم میشه! و این آماری که من دادم نهایت رو گفتم تا زمانی که به این آمار میرسم مشکل نداشته باشم شاید برای شروع آمارم تقریباً 70% اون آماری که گفتم باشه.
دلیل شما رو مبنی بر اینکه چرا 4 هارد دیسک نیاز دارم رو نفهمیدم!
در مورد پورت چندان مشکلی ندارم میتونم به راحتی ارتقا بدم
رم هم که خودم 16 گیگ پیشنهاد دادم و تکنولوژیش رو فقط نمیدونم که باید با دیتاسنتر هماهنگ شم.
در حال حاضر اینطور که من میدونم دیتاسنتر فقط از سی پی یو های amd استفاده میکنه. با کدوم سی پی یو از این مدل میتونم اینکار رو انجام بدم؟
ممنون از جوابتون.
بابت raidها نگران نباشید. سرور از raid5 هم برخوردار هست
پردازنده ها از پکیج کم به زیاد:
Opteron 1216 HE DC
Opteron 1218 HE DC
Opteron "Budapest" 1352 QC
Opteron "Budapest" 1356 QC
2 x Opteron "Barcelona" 2352 QC
2 x Opteron "Barcelona" 2352 Q
کمکتون میکنه.عزیزم رید5 به درد کار شما نمیخوره.اصلا میدونید رید 5مال چیه؟هر ریدی برای یک منظور هست
رید 5 تقریبا مث رید1 عمل میکنه اما با یه سری تفاوت ها!
ممنون میشم توضیح بیشتر شما بدید. البته نرید مطالب رو کپی کنید بیارید. اون مطالب رو هزار بار خوندم!!!! شما به طور خیلی خیلی ساده و مختصر و در سطح تازه کار توضیح بدید!!!!
دوست عزیز من فکر نکنم تا حالا راجب سخت افزار مطلب از جایی کپی کرده باشم.
اولا که برای راه اندازی رید5 به حداقل 3هاردیسک نیاز است لطفا نحوه صحبت خود را اصلاح فرمایید.مثل اینکه 4تا کلام اموزش بخوای بدی بهت تهمت هم میزنن.عجب مردمی داره ایران
در ضمن قصد تهمت به کسی رو نداشتم اما همیشه استثنا وجود داره
در ضمن رید ها شبیه هم نیستند ویک فناوریه که هرکدوم برای یک کاری هستند
عزیز دلم شرمنده من اصلا منظورم شما نبودی! من گفتم اون مطالبی که در مورد raid هست و همه جا بدون اینکه دانشی داشته باشن فقط کپیش میکنن برا ملت میذارن. (منظورم این بود کس دیگه برام نیاد اونا رو بذاره و از شما خواستم که برام توضیح بدید)
در مورد رید5 هم من توی توضیحاتم نوشتم سرور دارای 3 هارد دیسک هست!...
من مشکلی روی رید ها ندارم! در مورد سخت افزارهایی نظیر cpu و رم بیشتر اطلاعات نیاز دارم!
راستی من تاپیک که بررسی میکنم بالاخره به این نتیجه میرسم که سخت افزاری که خودم انتخاب کرده بودم طبق توضیحات گرانبهای شما هم چندان ضعیف نیست برای کارم...
لطفاً برای اینکه کمتر با مساله دان شدن مواجه شم در مورد بهترین انتخاب در رید کمک کنید.
مشخصات سخت افزاری دلیل بر جلوگیری از دان شدن نمیشهلطفاً برای اینکه کمتر با مساله دان شدن مواجه شم در مورد بهترین انتخاب در رید کمک کنید.
مدیریت صحیح جلوگیری میکنه از دان شدن سرور
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)