تفاوت اصلیش مسئله تحریم ایران از طرف سی پنل و عدم مشکل تحریم دایرکت ادمین هست
تفاوت اصلیش مسئله تحریم ایران از طرف سی پنل و عدم مشکل تحریم دایرکت ادمین هست
با سلام
دوستان به نظر شما این ویژه گی هایی که نت افزار در مورد این دو هاست بیان کرده درست هست!؟؟؟
Capture3.JPG
بله تمامی این تفاوت ها که در این تصویر قرار داده شده وجود دارد بین سی پنل ودایرکت ادمین البته سی چنل با اینکه بعضی از قابلیت های دایرکت ادمین رو نداره راحتی خاص خودشم داره که تا کار نکنید متوجه تفاوت اینها نمیشد ویکی از اینها فایل منیجر دایرکت ادمین هست که به نظر اکثر افراد خیلی ضعیفه و هیچ کاری برای ارتقاء آن انجام نشده تا به حال
خب درست سی پنل امکانات کاملی داره اما یه چیز هایی هم تو دایرکت ادمین متمایز هست مثل سرعت کار کردن و اینکه خب هستند همکاران دیگری که به ناچار و ریپورت دادن سرورشان به سی پنل مجبور به کوچ به دایرکت ادمین شدند اما وقتی سی پنل اینکار رو کرده و مار رو تحریم کرده ما نکنیم و از یه کنترل پنل دیگر استفاده نکنیم
اونم از نوع ملی![]()
اخه اگه سی پنل که ضعیف تر بود الان کسی سمتش نمی رفت به قول دوستمون که گربه دستش به گوشت نمیرسه میکه بو میده .الان هم نت افزاز می ترسه از سی پنل استفاده کنه و سی پنل ارایه بده میگه که بدتر از دایرکت ادمین است .
راستشو بخاید از این عکس چند تا تو انجمن هست یکیشم تو تاپیک فروش منه که هم سی پنل هست هم دایرکت ادمین (پس برام فرقی نمیکنه کدوم رو بقیه بپسندن)
خب برای منم به صرفه تره سرور سی پنلم فروش داشته باشه که ضرر نکنم تا دایرکت ادمین
ولی نظر شخصیم بود و اینو گذاشتم
یه سوال در مورد دایرکت ادمین داشتم.
من یه هاست اشتراکی دارم که فعلا روش دامنه پوینت نشده. میخوام ببینم مسیر موقتی که کنترل دایرکت ادمین میده برای اجرای فایل های پی اچ پی چیه ؟
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
از نظر من Directadmin از سی پنل بهتر هست
اما directadmin باید یه فایل منیجر بهتر درست کنه
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)