من حدود نه سال است که کارم هاستينگ است و ديتاسنترهای مختلفی بوده ام اما
***تر و حقه باز تر از رداستيشن انگلستان در عمرم نديده ام ، اول از همه پلسک خراب روی سرور نصب کرده بود و زير بار هم نميرفت و ميگفت 450 هزار تومان بده تا ويندوزش را عوض کنم و چقدر زجر کشيديم تا ثابت کرديم مشکل از نصب خودشون بوده ، البته دو روز قبلش 450 برای همين کار گرفته بود ، بعد ارسال ايميل نميکرد و مشتری ها بیچارمون کردند که گفتند بايد ار ريلای خودمون استفاده کنيد ، پس از چند روز ارسال ايميل قطع شد پيگيری که کرديم گفتند از آپريل 2013 سرور اختصاصی روزانه فقط 500 تا ايميل ميتونه بفرسته و اگه ميخواهيد بیشتر بفرستيد از 19 تا حدود 140 پوند بايد پول بیشتر بدين ( هر پوند حدود 5500 تومان است ) ، بعد که قبول کرديم پول بديم گفتند نه مشکل چيز ديگری هست و بخاطر ارسال اسپم ايميل ها قطع شده گفتيم خب راه حل ؟ يک فرم برامون فرستادند با دو انتخاب اولی اينکه من شش ماه پول سرور را يکجا ميدم و اگر دوباره کسی اسپم ارسال کرد کل پول را ميخورند و سرور را هم قطع ميکنند و روش دوم اينکه 500 پوند بهشون ميدم و به ازای هر ارسال اسپم 60 پوندش را کسر ميکنند

حال شما ***تر از اين انگلیسی ها ديده بودين ؟ خدا پدر آی وب کانادا را بیامرزه تو چهار سال دوبار ابیوز داد اون هم ماستمالی شد ، یعنی اومدیم ابروش را درست کنيم بیائیم یک دیتاسنتر بهتر چشمش هم کور شد