میتونید اون هایی که بن شدند ازشون سوال کنید اینجا اطلاعاتی به کسی داده نمیشه
میتونید اون هایی که بن شدند ازشون سوال کنید اینجا اطلاعاتی به کسی داده نمیشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خب به خدا مصطفی میگه نمی دونم واسه چی بن شدم !
در ضمن ما شالله شما هم که اول بن می کنی بعد دلیل رو میگید خب کسی که بن هست چطوری بفهمه چرا بن شده؟
مصطفی میگه نمی دونم چرا بن شدم !
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
10-02-05 1 روز 10-02-06, ~08:30 pm 0 روز, 2 ساعت [رفع توقیف] [توهین به مدیران فروم]
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
میشه واضح بفرمائید
من سواد ندارم !
مصطفی توهین کرده به مدیران؟
2 روز بن شده؟
کی رفع بن میشه؟
چه جالب ! کجاش توهینه؟
منظورتون حمله هست؟
خب خواسته شوخی کنه.وایسید دیدمش ادبش می کنم
کی آزاد میشه؟
ولی من فکر نمی کنم توهین باشه کلا آدم شوخ طبعیه !
منتها الان در ملا عام با بزرگان شوخی کرده !
بخشش از بزرگونه !
2 ساعت دیگر
والا آقا وحید ببخشید
تازه واردم دوست ندارم مداخله کنم اما بهتره هر کسی رو که بن میکنید به کاربران بگید که به چی دلیلی بن کردید تا اگه اون پسر اشتباه کرده باشه که بن شده بقیه عبرت بگیرند و اون اشتباه رو تکرار نکنند
ببخشید دیگه آقا وحید !! دوستت دارم
---------
راستی آقا وحید این مشکل من بیچاره رو رفع کن این تاپیک رو ببین
این تاپیک
ویرایش توسط Final Hoster : February 6th, 2010 در ساعت 19:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)