ثبت نام نشده گرامی : این بخش ( بخش آموزشی >>نمایندگی میزبانی وب >> مباحث و منابع آموزشی ) همانگونه که از نام آن مشخص است ! صرفا جهت ایجاد تاپیک های آموزشی می باشد و نه ایجاد تاپیک سوال ، مشکل و موارد نامرتبط دیگر....!! در نظر داشته باشید که تاپیک آموزشی به موضوعاتی اتلاق می شود که حاوی آموزش یک مورد خاص ، مطالب صمعی و بصری آموزشی ، نکات آموزشی و ..... در خصوص نمایندگی میزبانی وب باشد ! لطفا جهت ایجاد تاپیک های سوال و مشکل در خصوص نمایندگی میزبانی وب به این بخش ( بخش آموزشی >>نمایندگی میزبانی وب >> سوالات و مشکلات ) مراجعه فرمائید . بدیهی است در صورت مشاهده تاپیک های نامرتبط در تمام بخش های انجمن ، علاوه بر حذف تاپیک فوق محدودیت های خاصی برای حساب کاربری شما اعمال خواهد شد !
نوشته اصلی توسط TARIMEHR شماها روی نسخه ی نال این مشکل رو دارید؟ در صورت امکان یه اپگرید انجام بدین مشکل حل میشه به یکی از دوستان سپردم تا درست بکنه و اگر نشد میرم سراغ آپگریت البته میترسم آپگریت کنم اوضاع خیلی بدتر بشه امیدوارم عزیز متوجه منظورم شده باشی
نوشته اصلی توسط darya_vps به یکی از دوستان سپردم تا درست بکنه و اگر نشد میرم سراغ آپگریت البته میترسم آپگریت کنم اوضاع خیلی بدتر بشه امیدوارم عزیز متوجه منظورم شده باشی همین الان بکاپ بگیرید اگر به مشکل خورد بکاپ ریستور کنید تا به مشکل نخورید
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
من هر کاری کردم نشد مجبور شدم ترنسفر کنم.
atilnic.comبه زودی Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن