الان روش اصولی و تست شده برای جلوگیری از شل وجود نداره! ؟
الان روش اصولی و تست شده برای جلوگیری از شل وجود نداره! ؟
تنها راهی که میتونید بکنید استفاده از آنتی ویروس و اسکنر هست ، بعضی هاشون اگر روی یک سایت شل پیدا کنن سریع خودشون ساس میکنن (البته اینو ندیدم شنیدم)
بستن فانکشن ها یا safe mode on کردن هم زیاد کار آمد نیست ، چون خیلی راحت میشه bypass یا connect back کرد !
یه راهی داره اونم اینه که رو سرور اخرین نسخه کرنل باشه یعنی الان 2010 رو هیچ کس نمیتونه دور بزنه (البته کار نشد نداره)
فقط همون که خودم گفتم تمام این راه ها بالاخره یک راه دور زدنی داره یا همون bypass بهترین کار همون بستن فانگشن ها هست البته راه 100% برای جلو گیری اصلا وجود نداره ولی تا در صد قابل مشاهده ای امنیت افزاریش پیدا می کنه
با روشن بودن safe mod و بستن بعضی از فانگشن ها مثل exec / passthru / system اینا میشه حدود99% از گرفتن CB جلوگیری کرد
من تا کرنل 2.6.30 لوکال روت دارم ...
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
Suphp نصب کنید که دسترسی شل به خارج از اکانت محدود بشه.
خیلی راحت میشه php.ini رو override کرد
تنها راه استفاده از mod_security که هرچی rule بیشتر شه
امنیت بیشتر میشه
سرعت سرور کمتر
رم استفاده شده بیشتر
نا رضایتی بیشتر
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
بستگی داره به هدف فرد هکر
اگر مثلا هدف خواندن passwd باشه چرا نه با بستن یک سری فانگشن ها میشه جلوشو گرفت تا حدود زیادی
ولی نه اگر حدف جا به جایی باشه باز یک راه دیگه هست
همه این ها که میگیم فقط برای بالا بردن حدودی امنیت هست نه 100% چون امنیت هیچ وقت 100% نیست
شما اگر بتونی جلوی اجرا کامند رو بگیری میشه گفت تا حدودی یک هکر رو فلج کردی
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
با سلام
دوستان در زمینه هک و امنیت هیچ کار نشدنی نیست
شما فانکشن ببندین 1000000 تا و یا بیشتر و با 2 تا کد یا ترفند میشه فانکشن هارو none کرد و safe mod رو off
فقط و فقط فایروال یا به صورت دستی شما سرور رو زیر نظر داشته باشید بهترین راه هست تا ببینم فایروال جدید خودم چغدر کار میبره تمومش کنم با دوستان دیگر
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)