به نظر من فقط و فقط به محل شما ارتباط داره
در برخی مناطق بهترین گزینه هست در برخی مناطق هم بدترین !!
پس باید سعی کنید تا حد امکان از مشترکین مرکز مخابراتی خودتون نظرو جویا بشین
به نظر من فقط و فقط به محل شما ارتباط داره
در برخی مناطق بهترین گزینه هست در برخی مناطق هم بدترین !!
پس باید سعی کنید تا حد امکان از مشترکین مرکز مخابراتی خودتون نظرو جویا بشین
ار مرکزی که من گرفتم (تهران) خیلی عالی هست هم کیفیت هم سرعت.
بعضی ها خوب بودن رو تو این میدونن که اگه 128 گرفتن بهشون 1 مگ سرعت بده.
مخابرات اینجوری نیست.همونی رو که قرارداد کرده میده.
سرعت پینگش به تمام آیپی ها عالیه.مبین نت افتضاحه.
فقط یه مشکل هست و اون اینکه جدول مسیریاب های مخابرات خیلی دیر آپدیت میشن.این مدت زمان در مبین نت خیلی کوتاهتره
در مورت شاتل هم باید بگم که دی ان اس سرور اون خیلی زیاد دچار مشکل میشه
{{ البته این یک نظر شخصی است.شاید نیاز به اصلاح داشته باشد }}
ویرایش توسط paarsvps : April 2nd, 2013 در ساعت 11:28 دلیل: اصلاح املایی
مدت 14 ماه هستش که از مخابرات نت دارم . سرویس بنده 512 هستش . سرعت دانلود 250 و گاهی 300 - 350 هستش. ترافیک نامحدود. هزینه ماهیانه 21 تومان . چند بار قطعی داشتیم ولی در کل خوبه
عزیز هزینه ها در استان های مختلف یکسان نیست. چند اسکناس سبز تفاوت دارد. برای اینکه مطئن شوید مثلا تعرفه های موجود در سایت مخابرات مشهد ، اصفهان، تهران را با بکدیگر مقایسه کنید تا با چشم خود ببنید در یک استان حتی ممکن هستش همان سرویس 6 هزار تومان اختلاف داشته باشد. از طرفی در مخابرات بعضی استان ها کلا سرویس نامحدود ارائه نمی دهند !!!!
به منطقه و تعداد کاربر مربوط میشه اما در اصفهان به خوبی عمل کرد اما اولش خوب بود الان افت سرعت داره اما به نظر من خوب پیشرفت کرد
دوست عزیزم وقتی اینترنت ۲۵۶ میگیری نباید انتظار سرعت دانلود بیشتر از ۳۲ داشته باشی. حالا مخابرات اگه به یکی حال میده سرعت دانلودش میره رو ۶۰ دلیل نمیشه که بد باشه. البته من نمیدونم با خطی که سرعتش ۲۵۶ کیلو بیت ( ۳۲ کیلوبایت ) هست چطوری ۶۰ کیلوبایت دانلود میکنن
بیخودی حجم کم میشه !
نوین نت خوب نیست از مخابرات باز بگیری بهتر است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)