ببینید نمیشه گفت کدوم اسکریپت بهتره
به نظر من بره انتخاب اسکریپت باید به مدیر سازیت وفعالیت سایت و امکانات که نیازه نگاه کرد
پس نمیشه گفت جوملا بهتره یا وردپرس
ببینید نمیشه گفت کدوم اسکریپت بهتره
به نظر من بره انتخاب اسکریپت باید به مدیر سازیت وفعالیت سایت و امکانات که نیازه نگاه کرد
پس نمیشه گفت جوملا بهتره یا وردپرس
دقیقا ، ولی از نظر کلی هم نمیشه جوملا و وردپرس رو مقایسه کرد.
هر 2 سیستم خوبن ، هر 2 سیستم آپدیت ثانیه ای دارن ، چه ماژولهای جوملا ، چه پلاگینهای وردپرس ، وردپرس که آپدیت رو ترکونده ، دم به دقیقه اصلاح و ورژن بیرون میده.
ولی جوملا هم یک سری مشکلات داشت که یه کم ، از محبوبیتش کاست ( بین خارجیها ، چون اکثر وبمسترهای ایرانی ، به مسائلی مثل امنیت وقتی میخوان یک سایت رو راه اندازی کنن اصلا توجه نمیکنن)
جوملا حتی برای دونه دونه ماژول هاش از ساختن تا عیب یابی و ... اش تو میدون انقلاب تهران هم میشه کتاب آموزشیش رو پیدا کرد ، این یه حُسن برای یه سیستمه ، که جوملا رو همین کارا پیشرفت داده !
ولی وردپرس جدا ---- جوملا جدا
هر 2تاشون هم عیبهای مفتضحی دارن ! که اکثرا میدونیم.از امنیت گرفته تا مسائل دیگه اش.
ولی باز ، جوملا تو اداره یه سایت کامل ، خیلی خیلی بیشتر از وردپرس کمک میکنه.درسته وردپرس راحته ، ولی جوملا در برابر وردپرس ، یه چیز دیگه است !
باز مقایسه کردی که !ببنید جمولا اصلا تم رایگان خوب نداره! ولی ورپرس ریخته![]()
انتقاد به ما چرا(آهان یادم رفته بود پروژه جوملا رو من راه اندازی کرده بودم
)
یه سایتهایی هستند بهشون میگن وارزهر چیزی که بخوای ، تو اینا پیدا میشه ، حتی قالبهای طراحی شده پرمیوم سایتهایی مثل Gavick , Joothem , rocket theme و اینها ، که حد اقل قالبهای سر تری نسبت به قالبهای حتی پرمیوم وردپرس داره
![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
کلا از جوملا بهتر وجود نداره
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)