خوب معلومه توی این کلمات مزخرف اول شده
اونم فکر میکنم کار سئو نبوده..
خوب معلومه توی این کلمات مزخرف اول شده
اونم فکر میکنم کار سئو نبوده..
دوست عزیز
اولا تنها تضمینی که ما واسه سئو میدیم ، افزایش چشم گیر بازدیده ؛ نه بالا آوردن کلمات .
ثانیا با تضمینی که ما دادیم (اول سئو بدون پرداخت هیچ پولی ، بعد اگر بازدیدتون افزایش پیدا کرد هزینه رو پرداخت کنید) ، فکر نمی کنم دیگه جای شکی وجود داشته باشه !
با این حال تصمیم گیری با شماست .
موفق باشید
مشخصا منظور کلمات خاص نبود .سلام عزیز پس چرا در پست اول زدید:
آیا دوست دارید در هر مطلبی که قرار می دهید ، صفحه ۱ گوگل باشید ؟آیا دوست دارید فقط محدود به چند کلمه کلیدی خاص نباشید و در همه ی کلمات کلیدی مربوط به سایت شما ، جزو نتایج صفحه ۱ گوگل باشید ؟
مثال می زنم :
یک سایت فروش هاست ، اگر با این روش سئو بخواد مثلا توی کلمه ی "هاست" بیاد صفحه 1 ، معلومه که نمیشه . اما اگر بخواد توی مثلا "هاست پربازدید با کیفیت" بیاد صفحه 1 ، می تونه به این روش بالا بیاد .
بنابراین شما می تونید روی کلمات غیر خاص حساب کنید که بیاید صفحه 1 ؛ اما در مورد کلمات خاص ، هیچ تضمینی نیست . ضمن اینکه تنها تضمینی که ما برای این سئو میدیم ، افزایش بازدیده .
موفق باشید
اعتماد ؟ فکر می کنم با وجود تضمینی که دادیم ، دیگه جای شکی باقی نمونه !نمونه کار های جالبی ندارید عزیز!
لااقل چند تا سایت رو کامل سئو کنید !
ما رو چه حساب به شما اعتماد کنیم؟
ما سایتتون رو سئو می کنیم (بدون پرداخت هیچ پولی) بعد از یک ماه ، اگر از بازدید راضی بودید ، هزینه رو پرداخت می کنید و اگر افزایش بازدید نداشت سایتتون ، هیچ هزینه ای لازم نیست پرداخت کنید !
از این تضمین بالاتر دیگه چی می خواید !؟
دوستان با وجود تضمینی که دادیم (اول سئو بدون پرداخت هزینه ، بعد از 1 ما اگر افزایش بازدید داشتید ، هزینه رو می گیریم) ، فکر نمی کنم دیگه جای تاملی باقی بمونه !
کسی متقاضی این محصول نیست ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)