پس من سایت موزیکم رو چی کار کنم بنظرتون؟
موزیک ویدئو هم شامل مستحجن میشه؟
پس اگه این طوره چرا مدیران سایت های و -ی پی *ا*ن که درگاه هم می گیرند دستگیر نمی شند. یا در سایت های فیلم طرف خیلی راحت شماره کارت و حساب و اسمش رو می ده.
پس اگه این طوره چرا مدیران سایت های و -ی پی *ا*ن که درگاه هم می گیرند دستگیر نمی شند. یا در سایت های فیلم طرف خیلی راحت شماره کارت و حساب و اسمش رو می ده.
اون ها یه پنل از سایت های مثل زدین پال برای یه سایت کارت شارز میگیرند بعد رو همون ایپی یه سایت دیگری میزنن بعد کد پرداخت رو تو اون سایت میزارند به همین راحتی
والا همین پارسال 10 - 20 نفر و که من میشناختم گرفته بودن / البته اینا تو سایتشون مورد هم داشتن :دی
سلام
من خودم قبلا سایت دانلود فیلم داشتم مشکلی برام پیش نیومد تا زمانی که چند تا عکس گذاشتم تو سایت(حالا بماند چی)
بعد از یک ماه اومدن کیس هامو بدن و 2.5 جریمه کردن
البته این ماله 18 ماه پیشه
ولی اگه فقط دانلود فیلم و سریال بذاری نه از اون فیلمااا
فک نکنم مشکلی برات پیش بیاد حتی با دومین ای ار
نمونش سایت فیلم ها
دانلود فیلم ها
ممکنه با یه اسم دیگه درگاه بگیرند
مثلا به اسم فروش کارت شارژ
اگه 2 تا سایت رویه یک سرور باشه مشکلی پیش نمیاد
خب دوستان حالا بنظره شما سایت موزیک بهتره یا فیلم ؟ البته از نظر گیر دادن مراجع دولتی میگم
البته ناگفته نماند که این روزا سایتای موزیک به 1 تیر 2 نشون میزنن
چون داخلشون فیلم و سریال هم پیدا میشه.
اونوقت بنظرتون پول تبلیغات رو چه جوری بگیریم؟
راستشو بخواین این خبر درسته ... خود منو چند ماه پیش اطلاعات احضار کرد ... رفتم برام پرونده تشکیل شد و دادگاهی شدم ... البته چون سن کمی داشتم بعد از بازجویی گفتن یه جریمه ای میشم و تبرئه میشم ... گفتن این سایت رو تو راه انداختی و مسئولش توئی درصورتی که فقط دامین به اسم من بود ... من برای خودم متأسفم که تو کشوری زندگی میکنم که پخش موسیقی جرمه !!!
اگه همه جمع کنند, روز به روز سخت تر میگیرن. کاری کنید عادی شه.
شما یادتون نمیاد ولی یه زمانی شطرنج جرم داشت!
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
مهندس های های عزیز این قضیه مثل دی ش های ماهو ا ر ه هست داشتنش جرمه اما مگه میتونن جلوشو بگیرن؟ حالا هرکی میاد اینجا یک تفسیر از خودش ول میکنه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)