برای شما انجام خواهیم داد در کمترین زمان با کمترین هزینه
برای شما انجام خواهیم داد در کمترین زمان با کمترین هزینه
پ خ کردم جوابتو آمل هاست جان
نه عزیز جون بنده خودم ادمین سرور هستم ، از امضا هم که میگید معلومه ، این مشکل من که گفتم همینطوری سرم رو ننداختم پایین که بیام تو انجمن دادوبیداد کنم ،یه ساعته دارم ور می رم باهاش نمیشه واسه خاطر همین اومدم اینجا.در مورد این که عرض کردین هر کی از ما بخره کارش ساختس نه خیر مشتری هامون از ما خیلی هم راضی هستند اگه می خواید آدرس و ایمیلشون رو بدم بپرسید
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
روشن نمیشه هنگ کرده از همه راه ریستارت و روشن و خاموش می کنم ، نمیشه که نمیشه.احتمال داره از دیتاسنتر خاموشش کرده باشن.در مورد جمله ی دومتون ، خب برای هر فردی که به افراد هاست میده احتمال داره سرورش داون بشه یا کلا خراب بشه که طبیعیه تو این فرصت هم که مشتری باید ناراضی باشه دیگه. در مورد سوم هم عزیز دلم گفته که ادمین سرور خودم هستم ، مشکل اصلی من پاک شدن پوشه public_Html بود که درست نمیشد ، اصلا بحث رو دارید اینطوری گندش می کنید.
سرورتون سرور مجازی هست یا اختصاصی عزیز ؟
بنده که میگم مدیر سرور یعنی عامل اصلی که براتون تهیه میکند.
اما خب میگید دیتاسنتر یعنی سرور اختصاصی دارید ؟ به دیتاسنتر تیکت زدید ؟ پیشنهاد میکنم اگر اختصاصی هست و تیکت نزدید سریع بزنید چون فردا و پس فردا دیتاسنتر ها تعطیل هستند و واحد فنی نیست و فقط یک پاسخگوی معمولی دارند بعضی دیتاسنتر ها در این دو روز
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
یه مشکل بدتر سرور داون شده ، نه خیر قصد سنجش اطلاعات افراد رو هم نداشتم.
شما هنوز اطلاعات اولیه در زمینه هاستینگ رو ندارید!!
بعد ادمین سرور هستید!
مشتری ها راضی هستن!
خدا به داد مشتری های برسه :|
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)