ویرایش توسط DATAFARM.IR : March 14th, 2013 در ساعت 17:39
به هیچ وجه پشتیبانی درست و حسابی نداره در حال حاظر دائمی هم اعتباری و هم دیتا رو از این اپراتور دارم.
سیم کارتیم که میخرید از سایتشون توسط پست TNT ارسال میشه که این شرکت پستی هم هر وقت عشقش بکشه میفرسته![]()
فقط اگر اینترنتی سفارش می دین کپی کارت ملی رو دردسترس نگه دارین اگر پست روز جمعه بیاره و کپی نداشته باشین سیم کارتو بهتون نمیده میره باید کلی راه برین پست بگیرین
شرکت می تونست ارسال مدارکم اینترنتی کنه یا لااقل قبلش بگه بابا این مورد رو در دسترس قرار بدین تا مردم اماده کنن واسه پست!!!!
مرکز تماسش فقط تهرانه و من 30 مین تلفن رو نگه داشتم تا کسی جوابم رو بده بهتره شهرستانم راه اندازی کنه
فقط واسه ما میشه درشرایطی استفاده کرد که به پی سی میخوریم و یک روز میخوایم به نت وصل شیم نت خونه قطعه یا نیست در خیابون میخوای تیکت مشتری روجواب بدی و باجی پی ار اس تخمی
و هزینه بالای مبین نت و ترافیک گرونش نمیشه
همیشه سوالم اینه چرا وایمکس یا همین 3gواسه قدرت خرید ما باید اینقدر گرون باشه تا ما دعا کنیم این سرویس های ساعتی هم بدن تا به جیب ما بممخوره اخه ماها برحسب نیاز پول خرج میکنیم و اینم فکر
نکنم اشتباه باشه ها
واسه بچه پول دار و تاجرها چیز خوبیه صبحح تا شب دوست دختر تاجرها هم صبح تا هزینشم کلی کم میشه
ا
دوستان محدوده آنتن دهی هم به اشتراک بگذارید لطفا...
رایتل | نواحی تحت پوشش
البته محدوده پوشش دهی بیشتر هست
شیراز محدوده هایی من بودم که ۳ چند کیلومترم با محدوده فاصله داشته و انت داشتم
الان هم خراج از محدوده هستم
راستی اصفهان هم انتن داد ولی رسما اعلام نکردند
دوستان من اعتباری گرفتم 5 روزه تحویل دادن. اینترنتش بعنوان اینترنت موبایل ایده آله. دانلود تا 40KB/s هم من تونستم بگیرم.
اما در مورد آنتن دهی باید بگم که واقعا ضعیفه. من ساکن کرج هستم یه آنتن رایتل هم تقریبا تو 1 کیلومتریمون هست ولی با این حال وقتی دم پنجره باشم آنتنش پر میشه ولی بیام وسط خونه آنتن دهی کم می شه تا حدی که اینترنتش قطع می شه.
تو فضای باز هم تو حرکت بد نیست, ولی در کل محدوده ی کمی رو پوشش داده رایتل.
آقا ببخشید بابت منحرف کردن تاپیک
می خواستم ببینم حقیقت داره که آیت الله مکارم شیرازی استفاده از رایتل را حرام کده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)